28 / 05 / 2024

lojistik sektörü 2013

lojistik sektörü 2013

Lojistik sektöründeki en önemli ihtiyaç nedir diye sorsak hiç şüphesiz bu sektördeki en büyük firmadan en küçük firmaya kadar alacağımız yanıt ortaktır...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Lojistik sektöründeki maliyet artışına kira etkisi!

Kurlardaki tırmanış, akaryakıt zamları, köprü geçiş ücretlerinin artmasıyla lojistik sektöründe maliyetler yüzde 25-30 arttı. Özellikle entegre hizmet sunan lojistik firmalarında depolama kiralarında ciddi bir maliyet artışı meydana geldi.

Ankara lojistik sektöründe de başkent olabilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'de hızla gelişen lojistik sektöründe merkezi güç ve aktarma bölgesi olma yolunda hızla mesafe kaydeden Ankara'nın lojistik sektörünü mercek altına alıyor.

İnşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor!

2014 yılında gerçekleşen 2 milyar dolarlık inşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor. Bu hareketlenme 2015 yılında da devam edecek.

Yıldırımlar inşaat sektöründeki gücünü artıracak!

Yıldırımlar, inşaat tarım ve lojistikteki gücünü artırmaya hazırlanıyor. Bu yıl yaklaşık 150 dönüm arazide ceviz ekimine başlamayı planlayan şirket, lojistik sektörüne yönelik olarak da araç yatırımı planlıyor.

3.köprü lojistik sektörünü canlandıracak!

İstanbul'da inşaatına devam edilen 3.Köprü'nün, lojistik sektöründe planlama imkanını artırması ve yakıt maliyetini azaltması bekleniyor...

Mobilya sektörü ihracatta 3 milyar doları aşacak!

MOSDER tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 11’inci kez kapılarını açtı. Açılışta konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “TÜİK rakamlarına göre sektör 2013 yılında 2.8 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

Bursa, lojistik sektörünün yeni gözdesi oldu!

Lojistik sektörü rotasını dış ticaret hacminin yanında hızlı tren ve otoyol projeleriyle stratejik önemi artan Bursa’ya çevirdi. 71 yeni aktörün eklendiği sektörde rekabet had safhada

Diyarbakır'a lojistik köy kurulacak!

MÜSİAD Lojistik Kurulu Diyarbakır’da ‘Yeni Türkiye, Güçlü Lojistik’ ana temalı Lojistik Sektör Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Zirvede Ortadoğu bölgesine yakınlığı ile ön plana çıkan Diyarbakır’a lojistik köy kurulması gündeme geldi.

İnşaat sektörü 2014 yılını nasıl geçirdi?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Sonuçlara göre, Türkiye yüzde 4.4 büyürken, inşaat sektörü yüzde 8.7'yle en çok büyüyen sektörlerden biri oldu.

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı!

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir "2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışları 2013'ün üçüncü çeyreğini geçti" dedi.

Konut sektöründeki düzen sürdürülebilir mi?

TCMB'nin önceki gün yayınladığı verilere göre, konut sektöründe ekim ayında satışlar adeta patladı. 2013 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında 2014 Ekim ayında konut satışları yüzde 25'e yakın artış yaptı

lojistik sektörü 2013 Haberi

lojistik sektörü 2013


“-Her türlü ulaşım ağına bağlantısı kolay, doğru boyutlandırılmış, düzenli ve kullanışlı depolama alanları.”

Peki, bu ihtiyacı karşılamak için ne yapmak lazım? Bu alanda yatırım yapmak üzere yola çıkan Access Turkey Capital Group mimari projelerin hazırlanması için İşte tam da bu noktada; deneyimli, yenilikçi ve sorunlarla baş etmeyi seven ekibiyle İglo mimarlığı seçti. 2007de başlayan proje, yabancı yatırımcıların devreden çıkması süreci dolayısıyla verilen aradan sonra, 2010 da kaldığı yerden başlayıp 2012 yılında tamamlanarak Türkiye’de lojistik dünyasına yeni bir soluk getirdi.


Konsept tasarımının İglo mimarlığa ait olduğu LOGİPARK birçok markanın lojistik bölümlerini tek bir çatı altında topladı.


Lojistik departmanına sahip büyük firmaların Logipark’ı tercih etmelerinin en büyük nedeni projenin en doğru şekilde ve kusursuz konumlandırılmış olması. Kara, deniz, hava ve demiryollarına yakınlığı, önemli sanayi...