28 / 04 / 2024

Lojman aylık kirası 2018

Lojman aylık kirası 2018

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Konutları Yönetmeliği ile lojman kira fiyatlarına 2018 yılı zammı geldi. İşte lojman kira fiyatları 2018..

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

Sahildeki aylık loca fiyatı dudak uçuklattı! 1 yıllık ev kirasına denk geliyor!

Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Bu kapsamda, 1 aylık loca kiralama ücreti kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk geliyor.

Kira ödemekte zorluk çekiyorsanız bu habere dikkat! Aylık 5 bin 250 TL kira yardımı yapılacak

Kirasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için tek şartla aylık 5.250 TL kira yardımı yapılacak. Kira yardımı haberiyle binlerce kişi sevince boğuldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aylık 5 bin 250 TL kira katkısının verileceğini ilan etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Burcu Esmersoy'un villasının kirasına büyük zam!

Geçen yıl Tarabya’da aylık kirası 30 bin TL olan bir villaya taşınan Burcu Esmersoy, önceki gün şoke oldu. İddiaya göre ev sahibi, 30 bin TL’lik olan kiraya yüklü bir zam yaparak yeni fiyatı 50 bin TL olarak belirledi. Esmersoy, ise zama itiraz etti.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

EmlakBank'tan aylık 0.87 vade farkıyla konut finansmanı!

Emlak Katılım Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında, satışa sunulan yaklaşık 50 bin lojman için aylık 0.87 oranlı özel finansman desteği sağlıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Eda Taşpınar Mikonos'ta aylık 45 bin liraya ev kiraladı!

Tatil için Mikonos’a giden Eda Taşpınar, otelde kalmak yerine ev kiraladı. Deniz manzaralı dubleks villanın aylık kirası ise 45 bin lira.

Dusko Tosic ve eşi Zincirlikuyu'da aylık 10 bin dolara ev kiraladı!

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa yeni evlerini Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan seçti. Çiftin boğaz manzaralı ev kirası aylık 10 bin dolar.

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Shanina Shaik'in Miami'deki evinin kirası aylık 375 bin TL!

Shanina Shaik ve nişanlısı DJ Ruckus'un Miami'de kaldıkları malikanenin kirası dudak uçuklatıyor. İkisinin aylık 100 bin dolar ( yaklaşık 375 bin TL ) ödedikleri öğrenildi.Deniz kenarındaki villada 6 yatak odası ve havuz bulunuyor.

Mustafa Sandal, Zorlu Center'dan aylık 5 bin dolara ofis kiraladı!

Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal’ın yeni ofisinin aylık kirası dudak uçuklattı. Ofisini Zorlu Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu binaya taşıyan şarkıcı Mustafa Sandal kesenin ağzını açtı.

Lojman aylık kirası 2018 Haberi

Lojman aylık kirası 2018

Lojman kira fiyatlarına 2018 yılı zammı geldi. Kamu Konutları Yönetmeliği kapsamında kamu konutlarının 2018 yılı aylık kira bedelleri bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yürürlükte olacak tebliğte lojman kira fiyatlarına yer verildi. Peki, lojman kira fiyatları 2018 ne kadar oldu?

Lojman kira fiyatları 2018 

2017 yılında lojmanların metrekare kira bedeli kaloriferli konutlarda 3,73 TL olarak alınıyordu. Bu konutların 2018 yılı kirası metrekare başına 4,25 TL oldu. Buna göre kaloriferli lojmanların kirası metrekare başına 52 kuruş zam gelmiş oldu.

Kira bedelleri; yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için; Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda metrekaresi 2,07 TL, kalorifersiz konutlarda ise metrekaresi 3,24 TL'ye yükseldi.

Buna göre kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda kiraya metrekare başına 25 kuruş, kalorifersiz konutlarda ise...