04 / 10 / 2024

lojman tahsisi için dilekçe örneği

lojman tahsisi için dilekçe örneği

Devlet memurlarının lojman evlerinden faydalanabilmeleri için ilk önce, lojman tahsisi için dilekçe yazarak müracaatta bulunmaları gerekiyor. Bu talepler değerlendirilerek lojman tahsis ediliyor. İşte lojman tahsisi dilekçe örneği...

Yüksek kiralar için devletten arazi tahsisi bekleniyor: Barınma sorunu her sektörü vurdu!

Tatil beldelerinde yüksek kira bedellerinin etkisiyle turizmde kronik duruma gelen barınma problemi, sektörün çare aradığı krizlerin başında yer alıyor. Turizmciler devlet tahsisi için görüşme trafiğini sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi’nin riskli yapıları için 3 yıl sonra onay çıktı

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü'ndeki riskli yapı raporu bulunan öğrenci yurdu ve lojman binalarının yıkılıp yeniden yapılabilmesi için hazırlanan imar planı onayı 3 yıl sonra geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı söz konusu binaların imar planını onayladı.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Memurlara son dakika 2023 müjdesi! Büyükşehirlerdeki memurlara kira ve lojman desteği geliyor: Tek tek açıklandı!

Büyükşehirlerde yaşayan memurların şartlarının iyileştirilmesi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, metropollerde çalışanlara büyükşehir tazminatı ödenecek, lojman imkanı sunulacak ve kira yardımı da yapılacak. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Mersin sahillerinin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular TBMM'de!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesince sahillerin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Antalya Kumluca'daki lojman için soruşturmaya onay çıktı!

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından inşa edilen lojman için kaçak olduğu iddiasıyla soruşturma açılmasına İçişleri Bakanlığı tarafından onay verildi. 

lojman tahsisi için dilekçe örneği Haberi

lojman tahsisi için dilekçe örneği

Lojman tahsisi dilekçe örneği!

Memurlara lojman tahsis edilmesi ile ilgili mevzuat esaslarına göre, görev tahsisli konutlar, yönetmeliğe ekli 2 sayılı cetvelde belirtilenlere, cetveldeki sıraya göre, yetkili konut dağıtım komisyonu tarafından tahsis ediliyor.


Ancak 3 sayılı cetvelde gösterilen makam ve rütbe sahiplerine tahsiste ayrıca tahsis kararı alınmaz, atama kararı aynı zamanda tahsis kararını da kapsar. Merkezde görevli personele merkez konut dağıtım komisyonunca, görev tahsisli konut tahsisi yapılıyor. Lojman tahsisi dilekçe örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek lojman tahsisi dilekçe örneği:

1-Adınız ve Soyadınız :

2-Kurum Sicil Numaranız :

3-Görev unvanınız :

4-Kadro Dereceniz :

5-Görev Yeriniz :

6-Medeni haliniz : Bekar Evli Dul

7-Kamu Konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süreniz¹ ...Yıl .....Ay .....Gün


8-Kamu konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşların konutlarından daha önce yaralanmış iseniz konutta oturduğunuz süre ....Yıl...