06 / 05 / 2024

lokman kondakçı istanbul avm

lokman kondakçı istanbul avm

İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı, İstanbul'un AVM kenti haline geldiğini söyledi...

Lokman Çağrıcı: İstanbul'un en büyük meydanını inşa edeceğiz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı: " Bağcılar'a kentin en büyük meydanını inşa edeceğiz. Bağcılar Meydanı tamamlandığında 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak " dedi.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Lokman Ertürk kimdir?

Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Lokman Ertürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Lokman Ertürk..

Lokman Çağırıcı üniversitelilere Belediyecilikte Bağcılar Modeli’ni anlattı!

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “ Yerel Yönetimler Akademisi ” programına konuk olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli ” konulu bir konuşma yaptı.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Lokman Çağırıcı'ya Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller'den ödül!

Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen ve farklı kategorilerde Süleyman Seba Ödülü'ne layık görülen isimler belli oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 'En başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Lokman Çağırıcı: Bağcılar'da rant vatandaşa kalıyor!

Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı. Rant iddialarına cevap veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Rant vatandaşa kalıyor" dedi...

lokman kondakçı istanbul avm Haberi

lokman kondakçı istanbul avm

İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. 40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı'ya, İstanbul'da bulunan Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Çorum, Tokat, Kastamonu gibi illerin oluşturduğu hemşehri dernekleri federasyonu destek veriyor. Siyaseti topluma karşı bir sorumluluk olarak gördüğünü belirten Lokman Kondakçi, aday adaylığına, hem bir dönem içinde bulunduğu sanat camiasından hem de eski dostlarından büyük destek geldiğini dile getirdi. Kondakçi, "Belediyecilik nedir diye şu an ders çalışıyorum. 40 yıllık siyaset hayatımda ikbal ve rant siyaseti yapmadım." diye konuştu. 


İstanbul'un gökdelen ve AVM kenti haline geldiğini kaydederek, belediyeleri eleştiren Kondakçi, mezar ve park alanlarının kalmadığını belirtiyor. Başkan adayı olarak gösterilip seçimi kazanması halinde, eski tarihi yapılara dokunmayacağını ama imar planlarındaki yolsuzluklara da izin vermeyeceğini söyledi. Mustafa...