07 / 05 / 2024

lokman kondakçı

lokman kondakçı

İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı, İstanbul'un AVM kenti haline geldiğini söyledi...

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kondakçı ve Onut Kondakçı ortaklığında kuruldu.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

Poyrazlar İnşaat Tekstil Palet Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyrazlar İnşaat Tekstil Palet Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Lokman Cengiz tarafından kuruldu.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Z2 Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Z2 Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yel tarafından kuruldu.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Topbaş tarafından kuruldu.

lokman kondakçı Haberi

lokman kondakçı

İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. 40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı'ya, İstanbul'da bulunan Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Çorum, Tokat, Kastamonu gibi illerin oluşturduğu hemşehri dernekleri federasyonu destek veriyor. Siyaseti topluma karşı bir sorumluluk olarak gördüğünü belirten Lokman Kondakçi, aday adaylığına, hem bir dönem içinde bulunduğu sanat camiasından hem de eski dostlarından büyük destek geldiğini dile getirdi. Kondakçi, "Belediyecilik nedir diye şu an ders çalışıyorum. 40 yıllık siyaset hayatımda ikbal ve rant siyaseti yapmadım." diye konuştu. 


İstanbul'un gökdelen ve AVM kenti haline geldiğini kaydederek, belediyeleri eleştiren Kondakçi, mezar ve park alanlarının kalmadığını belirtiyor. Başkan adayı olarak gösterilip seçimi kazanması halinde, eski tarihi yapılara dokunmayacağını ama imar planlarındaki yolsuzluklara da izin vermeyeceğini söyledi. Mustafa...