06 / 05 / 2024

Lokum Evler avantaj

Lokum Evler avantaj

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, İstanbul Tuzla'da hayata geçirdikleri Lokum Evler projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre projede 1999 liralık taksitlerle yüzde 12 + yüzde 12 özel indirimi sağlanıyor...

Lokum Evler'de 10 bin TL peşin 2 bin 500 TL taksitle!

Satışlarda yalnızca yüzde 1 KDV uygulanan Lokum Evler projesinde kampanya kapsamında 10 bin TL peşinat verilip taksitlendirme yapıldığında aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...

DKY Kartal, DKY Ada ve Lokum Evler'de 0,70 vade farkı!

DKY Kartal, DKY Ada ve Lokum Evler'de 0,70 vade farkı ile 10 yıl taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri!

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

DKY Lokum Evler kampanyası!

DKY Lokum Evler kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Satışları devam eden projede dairelerin büyüklükleri 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

Lokum Evler Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Tuzla Lokum Evler satış ofisi iletişim!

Tuzla Lokum Evler satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. 7 bloktan meydana gelen projede yüzde 25 peşinatı 18 ay sonra ödeme avantajı sağlanıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler'de 1,999 TL'den başlayan taksitlerle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede satış süreci devam ediyor...

Tuzla Lokum Evler'de yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler Tuzla ödemeleri!

Lokum Evler Tuzla ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığıyla 722 konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığı imzası ile yükselen Lokum Evler İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 7 blok halinde inşa edilen Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler avantaj Haberi

Lokum Evler avantaj

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, İstanbul Tuzla'da hayata geçirdikleri Lokum Evler projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre projede 1999 liralık taksitlerle yüzde 12 + yüzde 12 özel indirimi sağlanırken, peşin alımlarda da yüzde 4 ek indirim sunuluyor. Kampanya ile yüzde 25'lik peşinat tutarını vade farksız 18 ay sonra ödeme imkanı da...