28 / 04 / 2024

Lokum Evler yeni kampanya

Lokum Evler yeni kampanya

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, İstanbul Tuzla'da hayata geçirdikleri Lokum Evler projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre projede 1999 liralık taksitlerle yüzde 12 + yüzde 12 özel indirimi sağlanıyor...

Lokum Evler'de 1.999 TL'den başlayan taksitlerle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, ortaklaşa hayata geçirdikleri 'Lokum Evler' projesinde yepyeni bir kampanya sunuyor. Kampanyayla ev sahibi olmak isteyenler, 1.999 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabiliyor.

Taşınana kadar kiran Lokum Evler'den!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası!

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Lokum Evler'in yeni satış ofisi açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.199 TL'den başlıyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler kampanya!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler projesi 15 ve 17 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Lokum Evler kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Tuzla Lokum Evler'de lokum gibi indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. Projede taksitler 1,999 TL'den başlıyor. İşte kampanya...

DKY inşaat Lokum Evler projesi!

15 ve 17 katlı 7 blok halinde inşa edilen DKY inşaat Lokum Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

DKY İnşaat Lokum Evler'de 1,999 TL'den başlayan taksitlerle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede satış süreci devam ediyor...

Tuzla Lokum Evler'de yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler Tuzla ödemeleri!

Lokum Evler Tuzla ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığıyla 722 konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığı imzası ile yükselen Lokum Evler İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 7 blok halinde inşa edilen Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler yeni kampanya Haberi

Lokum Evler yeni kampanya

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, İstanbul Tuzla'da hayata geçirdikleri Lokum Evler projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre projede 1999 liralık taksitlerle yüzde 12 + yüzde 12 özel indirimi sağlanırken, peşin alımlarda da yüzde 4 ek indirim sunuluyor. Kampanya ile yüzde 25'lik peşinat tutarını vade farksız 18 ay sonra ödeme imkanı da...