26 / 06 / 2024

Lolotah Petro Mineral İnşaat adres

Lolotah Petro Mineral İnşaat adres

Lolotah Petro Mineral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır ve Süleyman Doğrusöz ortaklığında kuruldu.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız ve Mehrdad Rostamı Ahar ortaklığında kuruldu.

Rus gazını rubleyle alacak ilk müşteri iddiası şaşırttı! Resmen açıklandı

Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklaması dünyada petro-dolar dönemi bitiyor yorumlarına neden olmuştu. Rusya'nın doğal gazını rubleyle satın alacak ilk ülkenin Azerbaycan olduğu iddia edildi.

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Binaların yıkımında asbest tehdidine son!

Zehirli mineral asbest için İngiltere ve Hollanda’nın aldığı önlemler Türkiye’yeye de geldi. Daha önce piyasaya arzı yasaklanan asbestin, binaların yıkımı sırasında havaya karışmaması için de gereki önlemler alınacak. 

Lolotah Petro Mineral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lolotah Petro Mineral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır ve Süleyman Doğrusöz ortaklığında kuruldu.

İzocam'ın yeni otopark yönetmeliğine uygun ilk projesi Konya'da!

YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün otoparkının 60 bin metrekarelik tavan yalıtımı için İzocam mineral tavan levhası ürünü temin edildi

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Asbestli beton nedir?

Asbest lifsel yapıda bir mineral olup bir çok alanda kullanılıyor. Türkiye’de de 2010’da yasaklanmasına rağmen ve halen kullanılan asbestli beton nedir? Asbestli beton nasıl tespit edilir? diyorsanız işte yanıtı...

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İsmail Parlak ve Ali Polat ortaklığında kuruldu.

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Lolotah Petro Mineral İnşaat adres Haberi

Lolotah Petro Mineral İnşaat adres

Lolotah Petro Mineral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır ve Süleyman Doğrusöz ortaklığında kuruldu.

Lolotah Petro Mineral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akevler mah. 1076.sk. Solarkent St. A2 AP.N.6 B/56...