02 / 05 / 2024

London Eye istanbul

London Eye istanbul

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

Dövizde ipin ucu kaçtı! İstanbul’da ilçeden ilçeye farklı dolar kur tarifesi uygulanıyor!

Döviz kurlarında ayar iyice şaştı. Bankaların döviz alış ve satış kurları arasındaki makas iyice açılırken, İstanbul’da ilçeden ilçeye de döviz bürolarının güncel kur değerleri de birbirini tutmuyor.

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İngiliz haber ajansı Reuters 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinin ardından, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir analize yer verdi. Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

TOKİ İstanbul projesinde son dakika! O ilçeye 621 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi. O ilçeye 621 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi! O ilçeye 158 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi... O ilçeye 158 yeni konut geliyor... Kaçırmayın...

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

İstanbul'dan kaçan o ilçeye akın etti!

Tarihi dokunun içinde, bir Rum evinde oturmak isteyenler Ayvalık’ın Sakarya Mahallesi veya Macaron bölgesini tercih ediyor. İstanbul'dan kaçıp ilçeye gidenler, kira fiyatlarını hızla artırıyor.

İstanbul'a London Eye’ın benzeri yapılacak!

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve her yıl milyonlarca turisti ağırlayarak şehre önemli bir katkı sağlayan “London Eye” benzeri bir proje İstanbul'da hayata geçirilecek.

İstanbul'da 7 ilçeye metro müjdesi!

İstanbul'da 7 ilçeye birbirine bağlayacak raylı sistemin rotası çiziliyor. İhale 10 Ocak'ta yapılacak.

Üsküdar Harem Otogarı'nın yerine İstanbul Eye yapılacak!

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek!

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek. Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12 saatlik su kesintisi uygulanacak.

Merlin İstanbul Eye açacak!

Turkuazoo akvaryumunu alıp Sea Life yapan Merlin, Legoland de açacak. London Eye’ın sahibi şirketin Avrupa Bölüm Direktörü, “Türkiye’ye yatırım sürecek. İstanbul Eye neden olmasın” dedi

London Eye istanbul Haberi

London Eye istanbul

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre,Türkiye’ye dört yıl önce Legoland Discovery Center, Madame Tussauds ve Sea Life markalarıyla giriş yapan Merlin Entertainments, The Eye Brand markasını da getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu marka bünyesinde İngiltere Londra’da bulunan ünlü ‘London Eye’ da yer alıyor. 2000'de kurulan London Eye bu süreçte 50 milyon ziyaretçi ağırladı.

Merlin Entertainments Türkiye’nin Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, üç marka için Türkiye’ye dört sene içinde 160 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, yeni markaları getirme yönünde yatırımlarının da süreceğini söyledi.

Suner, grup bünyesindeki yeni konseptleri getirmek istediklerini de belirterek, “The Eye Brand’ı getirmeyi çok arzu ettik. Bunun bünyesinde London Eye gibi şehrin manzarasının izlendiği dev dönme dolap konsepti de var. Bunun için uygun yer bakıyoruz.

Turist sayısı artacak

Ayrıca...