08 / 05 / 2024

Londra Cambridge Merkez Camii

Londra Cambridge Merkez Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400 seviyesinde!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı'ndaki koltuk değişimi sonrasında Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400'e kadar çıktı.

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Londra emlak piyasası dip yapmaya hazırlanıyor!

İngiltere’nin AB'den çıkması durumunda, Londra’nın finansın kalbinin attığı merkez olarak kalıp kalamayacağı sorgulanıyor. Şirketler İngiltere’nin taşınma olasılığına karşı bazı çalışanlarını diğer AB üyesi ülkelere kaydırdı. İngiltere finans sektörü 2 milyondan fazla kişiyi istihdam ediyor....

Londra'ya 80 katlı ahşap gökdelen inşa edilecek!

İngiltere Londra'ya 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap gökdelen inşa edilecek. Mimari tasarımını Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak.

Belgravia Gate Londra'nın teslimleri 2017'de!

Ant Yapı, yurtdışındaki başarılarına uluslarararası bir merkez olan Londra’nın en prestijli yerinde çok lüks ve butik bir konut projesini de ekliyor!

Cambridge Camii'nin maliyeti 58.4 milyon TL olacak!

Dünyanın, Harward'dan sonra en prestijli ikinci üniversitesi olan İngiltere'nin başkenti Londra'daki Cambridge Üniversitesi'nin kampusüne yapılacak cami için hazırlıklar sürüyor. Proje 58.4 milyon TL'ye malolacak.

Londra'da İstanbul Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu düzenlenecek!

İstanbul Finans Merkezi Girişimi iş birliğiyle hayata geçirilen “İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör” isimli forum dizisinin üçüncüsü Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla Londra’da düzenlenecek.

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı. Ofisin açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yaptı. Merkez, AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak...

Prens Harry Londra'da Kensington Sarayı'na taşındı!

İngiltere Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Catherine'in Londra'da Kensington Sarayı'na taşınmasının ardından Prens Harry de babasının yanından ayrıldı

Tarkan, Prens William ve Cambridge Düşesi Kate'e komşu olacak!

Londra'daki Kensington Bulvarı'na yakın bir caddeden ev almaya karar veren Tarkan, Prens William ve Cambridge Düşesi Kate'e komşu olacak

Lord Mayor Wootton: İstanbul Finans Merkezi, Londra için fırsat olur!

Londra'nın Finans Merkezi Başkanı Lord Mayor Wootton, “İstanbul'un finansal merkez olması bizim için de bir fırsat. Bu söylediğim ilk bakışta yanlışmış gibi görünebilir' dedi

TOKİ Ordu Merkez'de konutlar bugün teslim ediliyor!

Ordu-Merkez projesi kapsamında Y1 tipi satılan konutların teslim işlemleri; 17.05.2010 - 16.06.2010 tarihleri arasında, projenin Müşavir firması Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. tarafından Ordu-Merkez konut şantiyesinde yapılacak

Londra Cambridge Merkez Camii Haberi

Londra Cambridge Merkez Camii

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesine katılmak ve resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İngiltere'de Cambridge Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bugün sadece bir caminin, bir külliyenin açılışını gerçekleştirmediklerini, aynı zamanda her taşı, her nakışı ile çatışmayı ve husumeti reddeden abidevi bir eseri de bu şehre armağan ettiklerini sözlerine ekleyen Erdoğan, 10 seneyi aşkın bir çabanın meyvesi olan Cambridge Camisi'nin, Türk kökenli vatandaşlar ve soydaşlar başta olmak üzere Birleşik Krallık'ta yaşayan tüm Müslümanlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017 yılında hayatını kaybeden caminin mimarı David Marks'ı da minnetle andığını belirterek, Cambridge Üniversitesi'nde okurken caminin yapımı için bağış kampanyası başlatan ve çok erken yaşta hayatını kaybeden Baraka Han'a da Allah'tan rahmet diledi.

Erdoğan, "Baraka kızımız, bir taraftan yakalandığı amansız hastalıkla mücadele...