18 / 05 / 2024

londra da konutlar ne kadar

londra da konutlar ne kadar

Türkleri Londra gayrimenkul piyasasına çekmek için İstanbul’a gelen Planet International CEO’su Demosthenous, “1 milyon dolara İstanbul’da 100, Londra’da 25 metrekare ev alınıyor. Prim potansiyelinde iki şehir başabaş” dedi...

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Londra’da ortalama konut kiraları 2 bin 500 sterlini aşarak resmen rekor kırdı!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere’nin başkenti Londra’da ortalama bir konut kirasının aylık 2 bin 500 sterlini aştı ve rekor seviyelere ulaştığı kaydedildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

İngiliz medyası belgeledi: BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan'ın, İngiltere'nin başkenti Londra'da 56 milyar TL değerinde 170 mülkünün bulunduğu ortaya çıktı. 

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Londra'da bankalar ofislerini küçültüyor! Plazalar boşalıyor!

Dünya finans merkezi olarak bilinen Londra'da bankalar yüksek maliyetler yüzünden ofislerini küçültmeye gidiyor. İngiltere Hazine Bakanı John Glen bazı CEO'ların evden çalışmaya sıcak baktığını dile getirdi. 

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

londra da konutlar ne kadar Haberi

londra da konutlar ne kadar


Londra'da 40 yıldır uluslararası yatırımcılara gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Planet International, Türk yatırımcıları Londra gayrimenkul piyasası konusunda bilgilendirmek üzere İstanbul’a geldi. 12 Kasım’da Türkiye’nin önde gelen bireysel ve kurumsal yatırımcılarına özel bilgilendirme semineri düzenleyecek olan Planet International CEO’su Evie Demosthenous, toplantıda “Londra gayrimenkul piyasası finansal krizler ve dünya ekonomisindeki durgunluklara rağmen, uluslararası yatırımcılar için daima güvenli bir liman konumunda; hem güvenilir hem de kazançlı bir adres. Dünyanın kültür, finans ve eğitim başkenti Londra, Türk yatırımcılara da büyük imkânlar sunuyor. Biz de Türkiye’ye bu fırsatları anlatmak için geldik” açıklamalarında bulundu. 


OFİSLERİN YÜZDE 70’İ YABANCILARDA


Londra’nın merkezindeki ofis piyasasının yüzde 70 oranında yabancı yatırımcıların elinde olduğunu vurgulayan Demosthenous, “Yabancı yatırımcılar arasında ise Ortadoğu başı çekiyor. Rusya ve Çin takip ediyor” dedi. İstanbul’la da...