01 / 05 / 2024

londra silk&cashmere mağazası

londra silk&cashmere mağazası

Londra’nın en önemli alışveriş lokasyonlarından biri olarak bilinen Portobello’da yeni mağazasını hizmete açan Silk&Cashmere; moda, stil ve ipeği bir arada sunuyor.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

I-AM, Hansgrohe The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı. “The Water Studio” isimli mağaza, banyo tasarımına giden süreci daha keyifli hale getiriyor

I-AM, The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Simit Sarayı Londra'da üçüncü mağazasını açtı!

Simit Sarayı, Londra'da hızla büyüyor. Şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus'ta üçüncü mağazasını açan şirket, İngiltere'deki ilk dükkânını şubat ayında Londra Oxfort Street'te hizmete sunmuştu.

Simit Sarayı Londra'da 3. mağazasını açtı!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını hizmete sundu.

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı 'nın Londra 'nın ünlü caddesi Oxford 'ta açtığı mağaza büyük ilgi görüyor. Simit Sarayı İngiltere 'de ikinci mağazasını açıyor.

Villari 10. mağazasını İstanbul'da açacak!

İtalya'nın yarım asırlık lüks porselen markası Villari, Londra, Moskova ve Dubai'den sonra şimdi de 10. mağazasını markanın Türkiye distribütörü Ayla Ağca aracılığıyla İstanbul'da hizmete açıyor.

War The Robe ilk mağazasını Londra'da açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe markasıyla lüks kadın giyimine girdi. Şirket ilk mağazasını Londra'da açtı..

Silk & Cashmere, Rusyada'daki 2’inci mağazasını Metropolis AVM'de açtı!

Yurtdışı büyümesini sağlam adımlarla sürdüren Silk & Cashmere, Rusya’daki 2’inci mağazasını Moskova’nın Metropolis AVM’sinde açtı. Berlin’de de mağaza açmaya hazırlanan Silk & Cashmere, geçen hafta sonu ise ilginç bir açılış yaptı...

Doğtaş Exclusive Londra’da 3. mağazasını açtı!

Doğtaş Exclusive Mobilya, Londra’ daki üçüncü mağazasını son dönemin gelişen bölgelerinden Stoke Newington Road üzerinde hizmete açtı. Türkiye’ nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da açılışa katıldı...

londra silk&cashmere mağazası Haberi

londra silk&cashmere mağazası

Silk&Cashmere, dünya çapına yayılan mağaza ve corner’larıyla coğrafyalar ötesi bir giyim tarzının temsilcisi olduğunu kanıtlıyor.  Londra’nın en önemli alışveriş lokasyonlarından biri olarak bilinen Portobello’da yeni mağazasını hizmete açan Silk&Cashmere; moda, stil ve ipeği bir arada sunuyor. Büyük bir coşkuyla geçen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan açılışa Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve Eşi Emel Çeviköz de katıldı. Ayrıca Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Talent Unlimited Vakfı’nın sahibi Canan Maxton, Ünlü heykeltraşımız Zuhal Sahillioğlu ve eşi, Reuter Ajans Yöneticisi Güneş Sahillioğlu, Çukurova Grubu’nun Londra temsilcisi Sinan Öğün, ünlü iş adamı ve piyano sanatçısı Keith Beresford, TFUK Genel Sekreteri Nazif Akpınar ve Londra yerel basınından temsilciler ile Londra Turkish Community ileri gelenleri olarak Silk&Cashmere’in yanındaydılar… 


Silk&Cashmere, Portobello Road’da yer alan ‘tek’ Türk...