06 / 05 / 2024

Londra Valisi Boris Jonhson

Londra Valisi Boris Jonhson

İngiltere'nin gündeminde 'The London Britannia' adlı proje geniş yer buluyor. Gerçekleştirildiğinde 4 uçuş pistiyle İngiltere'nin 'yüzer havaalanı' olacak

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Londra Belediye Başkanı Johnson'un havalimanı projesi veto edildi!

İNGİLTERE Belediye Başkanı Boris Johnson ' ın yeni Londra Havalimanı için hazırladığı plan reddedildi. Yeni havalimanının İstanbul ' da yapılacak 3. havalimanına rakip olması bekleniyordu...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Londra'da acil emlak satışları başladı!

İngiliz The Telegraph Gazetesi, emlak fiyatlarındaki artısın devamından kuşkuya düşüp, evlerini bir an önce nakde çevirmeye çalışanlar yüzünden. Londra gayrimenkul piyasasında panik satışların başladığını bildirdi.

Fatih Somuncu ve Sağlık Çalıştayı Üyeleri Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret etti!

Ankara Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Fatih Somuncu ile Sağlık Çalıştayı Üyelerinden oluşan heyet Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

Simit Sarayı, Londra'da mağaza açacak!

Ocak 2013’te, Abraaj Capital ile imza aşamasına geldiklerini açıklayan Abdullah Kavukçu, “Satış düşünmüyoruz, halka arz da rafta” dedi. Kavukçu, “Yıl sonuna kadar da Londra’nın en ünlü sokaklarından Oxford Street’te bir mağaza açacağız." şeklinde konuştu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yağmur keyfi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'u etkisi altına alan yağmur altında Sultanahmet'ten Bâb-ı Âli'ye yürürken çekilen fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. İşte Vali Mutlu'nun yağmur keyfinden kareler...

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış!

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış. Berlin Olimpiyat Stadı'nın bir buçuk misli daha büyük olacak stad 250 bin sterline inşa edilecekmiş.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık vefat etti!

Ahmet Alp Kızılcık ve Zeynep Alara Kızılcık'ın babası, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek!

Birinci Dünya Savaşı’nın başlamasının 100. yıldönümü için İngiltere’deki Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek. Şehit askerleri temsil eden gelinciklerin bir kısmı kulenin bahçesine yerleştirildi

Londra Valisi Boris Jonhson Haberi

Londra Valisi Boris Jonhson

Londra ’da Thames Nehri ’nin ucuna inşa edilecek yeni havaalanının; hem şehrin ulaşım sorununu çözmesi hem de farklı mimarisiyle uluslararası rakiplerini geçmesi bekleniyor. 


Londra için geliştirilen proje ilk değil. Londra Valisi Boris Jonhson , daha önce sunulan projeleri reddetmişti. Gensler şirketinin mimarlarının geliştirdiği yeni projede ise, nehir üzerinde tasarlanan havaalanına talebe göre iki yeni pist daha eklenebilecek. 


Dailymail ’in haberine göre, yolcular Thames’in kuzey-güney yönlerinden ve üçüncü olarak da Londra ’nın merkezindeki Canary rıhtımından giriş yaparak havaalanına ulaşabilecekler. Ayrıca havaalanından Londra ’ya ulaşım yüksek hızlı trenle sağlanacak. 


Proje direktörü Ian Mulcahey , havaalanının yüzer formda olmasının avantajlarını öne çıkararak, alanın kuş göçlerine ve uçuş rotalarına göre ayarlanabileceğini söyledi. Mulcahey , İngiltere ’nin deniz teknolojisi mühendisliğindeki tecrübesinin de göz önünde bulundurulduğunda, projenin gerçekleşme...