20 / 07 / 2024

londradaki özer restoranları

londradaki özer restoranları

Sofra Restoran zinciriyle İngiltere’de yeme-içme alanında efsane haline gelen Hüseyin Özer, İstanbul yolunda. Özer Restoran’ı geçen hafta kapatacağını açıklayan Özer, ağustos ayında İstanbul’da bir restoran açacak....

Tülin Şahin ve Mehmet Özer evlerini ayırdı!

12 yıllık evliliklerine son verme kararı veren Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti evlerini şimdiden ayırdı. Elif, Şahin ve Özer çiftinin önümüzdeki ayın sonunda boşanacaklarını açıkladı.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak.

Zer Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Özer ve Enis Bulur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Özer Eroğuz, Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararı ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak Özer Eroğuz'un atanmasına karar verdi.

londradaki özer restoranları Haberi

londradaki özer restoranları


Londra’daki restoranını kapatan Hüseyin Özer, İstanbul’da şube açacak. Michelin yıldızlı şef, dünya yıldızlarını ağırlayacak. 


Sofra Restoran zinciriyle İngiltere’de yeme-içme alanında efsane haline gelen Hüseyin Özer, İstanbul yolunda. Başkent Londra’da 14 yıldır hizmet veren ve siyasetçilerden aktörlere birçok ünlüyü ağırladığı Özer Restoran’ı geçen hafta kapatacağını açıklayan Özer, ağustos ayında İstanbul’da da bir restoran açacak. AKŞAM’a konuşan restoran Oscar’ı sayılan Michelin Star sahibi tek Türk olan şef, başarı hikayesinden gelecek planlarına dair her şeyi anlattı:  

- Dünyaca ünlü müşterilerimi Türkiye’de de ağırlayacağım. Bu sayede ülkemin tanıtımına bir katkıda bulunmak istiyorum. 


KATAR ŞEYHİ DAVET ETTİ


- İstanbul’dan başlayan zinciri zamanla Türkiye’ye yayacağız. 

- Katar Şeyhi de bana restoranımızda tattığı yemekleri hiçbir yerde yemediğini söyleyerek Katar’da restoran açmamı rica etti.   

- Londra’da 4 Özer Restoran daha bulunuyor....