16 / 05 / 2024

londranın simgesi London Eye

londranın simgesi London Eye

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Londra’ nın simgesi olan ‘London Eye’ ın benzerini yaptırmak için harekete geçti.Çizilen projeler için sosyal medyada bir oylama açılacak.

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

Evliliğin simgesi olan alyans fiyatları düğün ve nişanı olanlar tarafından araştırılıyor. Özellikle 14 ayar olarak tercih edilen alyans fiyatları merak ediliyor. Peki 14 ayar alyans fiyatı ne kadar? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evliliğin simgesi olan alyansların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Blue Diamond alyans fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond alyans 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Sedat Kaya tarafından kuruldu.

Dünyanın en yüksek 25 gökdeleni!

Günümüzde Uzak Doğu ve Orta Doğu'da çokça örneğine rastlayabileceğimiz gökdelenler hayata geçirildikleri kentlerin adeta birer simgesi haline gelip turistlerin ilgi odağı oldu İşte dünyanın en yüksek 25 gökdeleni...

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

londranın simgesi London Eye Haberi

londranın simgesi London Eye

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 2004 yılında hizmete giren dev balonun kaldırılmasının ardından yerine simge bir proje arayan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Londra’nın simgesi olan ‘London Eye’ın benzerini yaptırmak için harekete geçti. Balonun yerinin konumu itibari ile hem İstanbul’un en güzel manzaralı yerlerinden biri olduğunu söyleyen Selami Öztürk, balonun yeri için masasında birkaç alternatif proje bulunduğunu, ancak projeler netleştiği zaman kararı Kadıköylülere bırakacağını söyledi. Öztürk, “Herkesi mutlu edecek bir proje olacak” dedi. Çizilen projeler için sosyal medyada bir oylama...