11 / 05 / 2024

long

long

Audi’nin 1994 yılından bu yana ürettiği lük sedan modeli A8'in fiyat listesi açıklandı. İşte, Audi A8'in 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

Isuzu kamyonlarda dev fırsat! Küçük esnafın yüzünü güldürecek fiyatlar! Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Japonyalı otomobil üreticisi Isuzu’nun NPR Long modelinin eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Aynı Citroen Ami gibi ama fiyatı çok daha ucuz! K5 Long fiyat listesi açıklandı...

Elektrikli otomobiller son dönemlerde bir hayli revaçta. Çinli otomobil devi tarafından 60 bin TL’ye satışa sunulan K5 Long ise bir hayli dikkat çekici.  

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi Küçükçekmece'de Jıan Chen tarafından kuruldu.

Son dakika! K5 Long Türkiye'de görücüye çıktı! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listesi...

Citroen Ami modeline benzerliği ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran K5 Long, sonunda Türkiye'de 62 bin 900 TL'den satışa sunuldu. Otomobilin özellikleri ve fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahsin Uzun tarafından kuruldu.

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

long Haberi

long

Lüks segmentte çıtayı en yüksele çeken Audi A8, arkada yüksek oturma pozisyonu ile konforlu ve ekstra geniş bir iç mekan sunuyor.

Metalik Firmament mavi renkli yeni Audi A8, daha fazla baş ve bacak mesafesinin yanı sıra, son derece ferah bir ortama sahip.

Daha uzun aks mesafesi ve daha geniş kapılarla benzerlerinden üstün bir tasarımla gelen Audi A8, devrim niteliğindeki far teknolojisi, etkileyici ışık animasyonları ve faydalı ışık fonksiyonları, yüksek çözünürlüklü ışık görselleri sunuyor.

Geniş çeşitlilikte renklere sahip, mat efektli gövde renklerinin yanı sıra, seçili döşemeler, renkli deri ve özelleştirilmiş boya katlarına sahip olan Audi A8, espresso mobil özelliğiyle de ergonomik masajla dinlenirken, taze kahve demlemenizi sağlıyor.

Peki Audi A8'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi A8'in teknik özellikleri ve 20 Eylül 2022...