06 / 05 / 2024

Look Atılgan nerede

Look Atılgan nerede

Te Yapı tarafından hayata geçirilen Look Atılgan projesi 17 bin 754 metrekare alanda yükseliyor. Projede toplam 131 daire yer alıyor. Look Atılgan projesinin lansmanı haftaya yapılacak.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaz geldi tatile gideceksiniz ama kafanız evde buzdolabındaki besinlerde mi kalıyor? Artık kafanızdan silip atın o düşünceyi çünkü Altus artık Altus var. Peki Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

En ucuz iPhone 11 nerede satılıyor? İşte o adresler… iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bir kez kullananların bir daha vazgeçemedi iPhone’da kur farkından dolayı yaşanan fiyat atışları kullanıcıları üzse de herkes en ucuz iPhone’un nerede satıldığını merak ediyor. İşte iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Look Atılgan nerede Haberi

Look Atılgan nerede

Manisa Look Atılgan projesinde 35 tane 3+1, 48 tane 2+1, 48 adet 1+1 daire bulunuyor. Proje içerisinde çocuk oyun alanı, açık ve kapalı 100 araçlı otopark bulunacak.

Manisa Look Atılgan projesinin temelleri yeni atıldı. Dairelerinin henüz fiyatlarının belirlenmediği projede 1+1 daireler 62 metrekare ile 77 metrekare, 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 161 metrekare ile 238 metrekare ile değişen alanlarla dizayn edildi.

Manisa Look Atılgan projesi Te Yapı imzasıyla yükseliyor. 17 bin 754 metrekare alanda yer alan projede toplam 131 dairenin lansmanı haftaya yapılacak. Proje Manisa Grand Medical Hastanesi sırasında bulunuyor.

Look Atılgan iletişim

Adres:  Hafsa Sultan Mah. 4808 Sok. No:2 Yunus Emre / Manisa

Telefon:  0 236 211 00 77

Tülay...