03 / 05 / 2024

Los Angeles altın ev

Los Angeles altın ev

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Kristen Stewart Los Angeles'ta malikane aldı!

Alacakaranlık Serisi ile büyük üne kavuşan ABD'li oyuncu Kristen Stewart, Los Angeles’ta Akdeniz tarzı malikaneyi yaklaşık 6 milyon dolara satın aldı.

Liam Payne Los Angeles'taki evini sattı!

Ünlü şarkıcı Liam Payne Los Angeles'taki evini satışı. Evi Payne'nin meslektaşı Halsey satın aldı.

Elon Musk Los Angeles'taki 3 evini sattı!

Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Elon Musk, Los Angeles, Bel-Air’daki üç evini 40 milyon dolara sattı.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Fenomen Zach King Los Angeles’ta dev malikane satın aldı!

Sosyal medyada çektiği videolarla kısa zamanda servet kazanan Zach King, Los Angeles'ta 3 milyon dolara malikane satın aldı.

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Los Angeles’ta evsizlerin sorunu çözülüyor mu?

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en kalabalık ve ABD'nın New York'tan sonra ikinci en kalabalık şehri olan Los Angeles evsizlerin sorununu çözmek adına önemli gelişmeler var...

Los Angeles altın ev Haberi

Los Angeles altın ev

ABD'nin Los Angeles kentinin en gözde bölgelerinden olan Beverly Hills'te lüks sevenleri cezbedecek bir malikane satışa çıktı. Bütün musluk ve kapı kollarının altın olması nedeniyle ultra lüks ev 'altından malikane' olarak tanıtılıyor.


100 milyon dolar (359.2 milyon TL) fiyat biçilen malikane, garajındaki iki spor arabayla birlikte satılıyor. Yani ultra lüks evi satın alacak kişi, ikisi de altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak. Şişesi bin dolar olan Cristal şampanyalardan 170 adedin hazır bulunduğu mahzeni, iki yüzne havuzu, SPA'sı ve kuaför salonu bulunan evin yeni sahibi, aynı zamanda Justin Bieber'dan Demi Moore'a kadar pek çok ünlüyle komşu...