11 / 05 / 2024

Los Angeles muhteşem evler

Los Angeles muhteşem evler

Los Angeles'ta bulunan bu muhteşem ev görenleri kendisine hayran bırakıyor.Değeri ise tam 7 milyon dolar.Bu evde 6 yatak odası, 2 misafir odası, havuz ve açık havada aktiviteler için bir çok alan bulunuyor.

İşte Pharrell Williams’ın muhteşem evi!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzisyen Pharrell Williams, Los Angeles’ta yaşıyor. Williams’ın oturduğu evin değeri ise 7.14 milyon dolar. İşte Pharrell Williams’ın muhteşem evi...

Petra Stunt'ın Los Angeles'taki malikanesi 200 milyon dolara satışta!

Formula 1 patronu milyarder Bernie Ecclestone'un kızı Petra Stunt, Los Angeles'ın en büyük ve pahalı evi olarak anılan 123 odalı muhteşem "The Manor" adlı malikanesini satışa çıkardı.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda bahar kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın Göztepe’de yükselen prestijli projelerinden Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ev sahibi olmak veya bugünden yatırım yapıp yarın kazançlı çıkmak isteyenlere cazip bahar fırsatları sunuyor.

Jennifer Lopez Los Angeles’taki malikanesinin fiyatını düşürecek!

Jennifer Lopez’in, Los Angeles’taki malikanesi alıcı bulamıyor. 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkan saray yuvasını bir türlü satamayan Lopez, fiyatı düşürme yoluna gidiyor.

Chris Hemsworth, Los Angeles'taki iki evini sattı!

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı.

30 yaşın altındaki 12 ünlünün muhteşem evi!

30 yaşın altında olmalarına rağmen dünyanın en pahalı ve lüks evlerinde yaşayan bu 12 ünlü, şov dünyasından kazandıkları astronomik gelirleri genellikle ev yatırımı yaparak değerlendiriyor. İşteo muhteşem 12 ev ve genç sahipleri...

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

İşte Jennifer Lopez'in Los Angeles'teki malikanesi!

46 yaşındaki ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, Marc Anthony ile evliyken yaşadığı Los Angeles'teki malikaneyi satmaya karar verdi. İçinde sinema salonu bile bulunan malikane, 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.

Mischa Barton, Los Angeles'taki evini 7,5 milyon dolara satacak!

Geçtiğimiz yıl maddi sıkıntılar yaşayan aktris Mischa Barton, Los Angeles'ta bulunan harikulade evini 7.5 milyon dolara (yaklaşık 21.5 milyon TL) yeniden satışa sundu.

İşte Ronald-Nancy Reagan'ın Los Angeles'taki okyanus manzaralı evi!

Bir zamanların aktörü, kovboy filmlerinin yıldızı Ronald W. Reagan, eşi Nancy ile bu evde yaşıyordu. Ta ki, ABD'nin 40'ıncı başkanı seçilene kadar... Çiftin bu muhteşem malikaneyi reddetmelerinin elbette tek bir nedeni olabilirdi: Beyaz Saray'a taşınmak!

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar günü kampanyası!

Sosyal yaşamı renklendiren, estetiği ve konforu bir arada sunan Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Kadınlar Günü’ne özel Mart ayı kampanya fırsatını başlattı

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda Sevgililer Günü kampanyası başladı!

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü ile birlikte tüm çiftleri hediye alma telaşı sardı. Muhteşem Yeni Yıl Konutları Şubat ayında ev alanlara Sevgililer Günü Kampanyası ile en özel hediye alternatifini sunuyor.

Son dönemde dikkat çeken 3 dizinin 3 muhteşem evi!

Dizi setleri kimi zaman şehrin merkezinde bir caddeye, kimi zaman bir mahalleye kimi zaman ise ormana kuruluyor. Kullanılan evler ise gerek mimarisi, gerekse dekorasyonu ile izleyiciyi büyülüyor. İşte son dönemde ses getiren 3 dizinin 3 muhteşem evi..

Los Angeles muhteşem evler Haberi

Los Angeles muhteşem evler

Los Angeles'ta bulunan bu muhteşem ev görenleri kendisine hayran bırakıyor.Değeri ise tam 7 milyon dolar.Bu evde 6 yatak odası, 2 misafir odası, özel motor parkuru, havuz ve açık havada aktiviteler için bir çok alan bulunuyor.Tabii muhteşem bir de şehir manzarası...