30 / 04 / 2024

Los Angeles Tüneli inşaatı

Los Angeles Tüneli inşaatı

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.

Kaley Cuoco Los Angeles'taki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Kaley Cuoco, Los Angeles'ta eski eşiyle yaşadığı malikanesini bir türlü satamıyor. Fiyatında 1 milyon dolarlık indirim yaptığı halde görkemli malikane hala yeni sahibini bulamadı.

Nusret Gökçe, Las Vegas ve Los Angeles'ta restoran açacak!

Açtığı restoranlarla büyümeye devam eden Nusret Gökçe, Las Vegas'a da restoran açacağını ve hedefinde Los Angeles olduğunu söyledi. 

Çağatay Ulusoy Los Angeles'ta ev kiraladı!

Netfilix'in ilk Türk yapımı "Hakan Muhafız"ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek. Ulusoy, Los Angeles'ta kalacağı evi şimdiden kiraladı.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı!

Bir süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı. 4 aylık kirayı peşin ödeyen Çağatay Ulusoy kesenin ağzını açtı.

Rihanna, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

Dünyaca ünlü star Rihanna yeni aldığı ev için kesenin ağzını açtı, ünlü yıldız, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane satın aldı.

David-Victoria Beckham çifti, Los Angeles’taki evi satmaktan vazgeçti!

David-Victoria Beckham, bu yılın başlarında Los Angeles’taki malikanelerini ‘küçük geldiği’ gerekçesiyle satışa çıkarmıştı.

Los Angeles'ta üç FETÖ okulu kapatılabilir!

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olduğu belirtilen Magnolia Okullarına ait Los Angeles merkezli üç okul, Türkiye'den "fazla sayıda öğretmen getirmesi" sebebiyle kapatılabilir.

Jennifer Lopez Los Angeles’taki malikanesinin fiyatını düşürecek!

Jennifer Lopez’in, Los Angeles’taki malikanesi alıcı bulamıyor. 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkan saray yuvasını bir türlü satamayan Lopez, fiyatı düşürme yoluna gidiyor.

Mahsun Kırmızıgül Los Angeles'tan ev aldı!

Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı.

Los Angeles Tüneli inşaatı Haberi

Los Angeles Tüneli inşaatı

Yer altında akıllı tüneller inşa edip şehir trafiğini yer altına taşımak için Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun süredir beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağını duyurdu.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, daha önce 10 Aralık olarak belirtilen açılış tarihin, teknik detayların yetişmesi için 18 Aralık’a ertelendiğini söyleyen Elon Musk, bu tünelin Boring Company’nin yeteneklerinin anlaşılabilmesi için bir örnek olacağını ifade etti.
 
Yer altında özel vagonlar için yapılan 200 kilometre üzerinde hıza ulaşacak olan otomobiller, böylece trafik sıkışıklığına, ışıklara takılmadan, uzun mesafeleri çok kısa sürede alabilecek ve asansörlerle yeniden otoyola bağlanacaklar. Elbette bu hizmet karşılığında Elon Musk’a da küçük bir hediye ödeyecekler.
 
Musk böylece hergün büyük şehirlerde, trafikten kaçmak isteyen şoförlerden küçük hediyeler alarak kasasını hızla doldurmuş...