30 / 04 / 2024

lösev onkoloji hastanesi

lösev onkoloji hastanesi

Sağlık Bakanlığı, LÖSEV'in İncek'te 18 dönümlük arazi üzerinde yaptığı 400 yataklı dev Onkoloji Hastanesi'nin ruhsatsız olduğunu açıkladı..

LÖSEV Onkoloji Hastanesi ruhsatı bekliyor!

Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV'in, "Bir Tuğla da Sen Koy" kampanyasına ile inşa ettiği LÖSEV'in onkoloji hastanesi, bürokrasiyle boğuşuyor. Hastane ruhsat verilmediği için açılamıyor...

LÖSEV Ankara Onkoloji Kenti'nin yüzde 80'i tamamlandı!

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ezer ''Ankara'da yapımı devam eden hastane ve komplekslerin tamamlanmasıyla, Avrupa'nın ilk ve tek, Türkiye'nin de en donanımlı onkoloji kenti kurulacak.Projenin yüzde 80'i tamamlandı'' dedi.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

İstanbul'daki sahra hastanelerinin inşaatında sona gelindi!

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelede Atatürk Havalimanı yerleşkesinde yapılan hastanenin girişine "Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi" yazılı tabela konuldu. 

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

lösev onkoloji hastanesi Haberi

lösev onkoloji hastanesi

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) İncek'te iki yıldır yapımını sürdürdüğü ve açılış için gün sayan dev Onkoloji Kenti Hastanesi kaçak çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, kamu spotlarıyla toplanan yardımlara dikkat çekilirken, hastanenin ruhsatlandırılmadığı ve vakıf tarafından 2012 yılında yapılan başvuruya da olumsuz yanıt verildiği ifade edildi. 


SADECE TAŞINMASI UYGUN GÖRÜLDÜ 

LÖSEV tarafından yapımı devam eden hastane hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, "Ankara'da, 14 yatakla hizmet veren özel bir hastaneye sahip olan LÖSEV, 2012'de yeni bir adreste ve daha büyük bir kapasiteyle ön izin almak amacıyla Bakanlığımıza başvuruda bulunmuştur. Mevcut yatak sayısı ile yeni bir adrese taşınması uygun olmasına rağmen yaklaşık 400 yataklı yeni bir hastane projesinin mevzuatla tanımlanmış planlamalar açısından uygun olmadığı söz konusu vakfa aynı yıl bildirilmiştir. Dolayısıyla hazırlanan kamu spotları...