05 / 05 / 2024

lovelet avm şans küresi

lovelet avm şans küresi

Karadeniz Bölgesi’ nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’ nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araçtan ilki talihlisini buldu....

AVM yatırımı yaparken hangi özelliklere dikkat edilmeli?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'İkinci şans arayan AVM'lerin değişimi' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak!

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak. 25 Ekim Cumartesi günü M1 Merkez Adana’da yapılacak “Model of Celebrity” seçmelerine bir an önce kaydolun, şansınızı deneyin…

Zorlu Center AVM ziyaretçileri renkli etkinliklere kazanma şansı yakalıyor!

Zorlu Center AVM ziyaretçileri; 3-8 Temmuz arasında yaptıkları her 100 liralık alışverişte, 9 Temmuz'da Zorlu Center PSM'de gerçekleşecek Mercan Dede Enseble feat. Beyhan Murphy & Göksel Baktagir gösterisini izleme fırsatı bulacak.

Novada Ataşehir AVM'den alışveriş yapana tatil kazanma şansı!

Novada Ataşehir AVM, 20 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında ayın toplamda en yüksek tutarda alışverişini yapan bir ziyaretçisine Ceshme Plus Hotel'de 3 gece 4 gün konaklama hediye edecek

Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı’nı çevirme şansını yakalayan talihlere yılın en uzun günü olan 21 Haziran Cumartesi günü sürpriz mutluluklar yaşattı.

Sanko Park'ta ev kazanma şansı!

Sanko Park AVM 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerine, 3 oda 1 salon havuzlu sitede 150 metrekare ev kazanma şansı veriyor.

Nüans Porselen, 9. mağazasını Mall Of İstanbul AVM'de açtı!

İstanbul, Ankara ve Antalya'da mağazaları bulunan Nüans Porselen, yeni mağazasını Başakşehir'deki Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açtı. Nüans Porselen'in böylelikle mağaza sayısı 9'a çıkmış oldu...

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı!

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva

Karadeniz'in mobilya merkezi Lovelet Outlet'te açıldı!

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...

25 mobilya firması ürünlerini Lovelet AVM mağazalarında sergileyecek!

KOBİ Işbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outleti olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Lovelet'de mobilya outlet showroomu hizmete girdi!

KOBİ Işbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outleti olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

lovelet avm şans küresi Haberi

lovelet avm şans küresi


Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araçtan ilki talihlisini buldu. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyada Lovelet müşteri kartı sahibi Muzaffer Ak isimli vatandaş, 240 TL’lik alışveriş sonucu deneme hakkı kazandığı 8 anahtardan 3.sü arabanın kilidini açınca 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee’nin sahibi oldu.


Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerinin yüzünü güldüren ‘Fiyatları Küçülten Outlet’ Yaşam Merkezi Lovelet, bu kez de araba sahibi yaptı. Karadeniz’in en çılgın Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, 1 Kasım’da Lovelet kartı sahibi müşterilerine özel araba kampanyası başlatmıştı. Citroen C-Elysee marka iki adet araç, VM içinde sergilenerek 1 Kasım’dan itibaren talihlerini bekledi. 


Lovelet AVM içindeki her hangi mağaza veya restauranttan 30 TL alışveriş yapan müşteriler, Şan Küresi...