02 / 05 / 2024

Lufthansa Havayolları türkiye

Lufthansa Havayolları türkiye

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul 'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, Türkiye'nin havacılıkta lider pozisyona geldiğini ama henüz dünyanın en büyüğü olmadığını söyledi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, "Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi ama henüz dünyanın en büyüğü değiliz" dedi.

Stefan Löcherbach: Üçüncü havalimanı için sevinçliyiz!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Üçüncü Havalimanı için açıklamalarda bulundu. Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, 'Üçüncü havalimanı için sevinçliyiz' dedi.

Stefan Löcherbach: İstanbul'un 3. havalimanına ihtiyacı var!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul 'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

Monaco merkezli inci markası Misaki, Türkiye'ye girdi!

Havayollarında açtığı mağazalarla büyüyen Monaco merkezli inci markası Misaki, Türkiye'ye girdi. Marka her mağazadan 100 bin dolar ciro bekliyor

Türkiye'de 2023 yılına kadar 6 havaalanı daha açılacak!

Havayollarından, deniz ulaştırmasına, internet kullanımından limanlara kadar birçok alanda 2023 vizyonu oluşturan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım  , yapılacak yatırımlarla Türkiye'nin ulaştırma alanında dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alacağını kay

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Lufthansa Havayolları türkiye Haberi

Lufthansa Havayolları türkiye

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, "Üçüncü havalimanıyla İstanbul, Avrupa'daki diğer merkezlerle rekabet içine girmiş olacak. Aslında şu anda da Atatürk Havalimanı, Avrupa ile rekabet içerisinde ama çok dolu. Sistem bazen iyi yürümüyor, pasaport işlemleri yoğun oluyor. Dolayısıyla yeni havalimanıyla yolcularımıza daha iyi hizmet sunacağımızı düşünüyorum" dedi.


Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.


Yeni havalimanı sayesinde, Türkiye'de büyüme imkanlarının olacağından sevinç duyduklarını dile getiren Löcherbach, bu kapsamda ödeyecekleri havaalanı vergileri gibi birçok masrafın daha azalacağını ümit ettiklerini kaydetti.


"Biz büyüyeceğiz, masrafların azalacağını ümit ediyoruz" diyen Löcherbach, şu anda Avrupa'da en büyük havalimanlarının sırasıyla Londra, Paris ve Frankfurt olduğuna işaret etti.


Löcherbach, şöyle konuştu:


"Türkiye konum açısından çok çekici, hem Doğu'dan Batı'ya...