18 / 05 / 2024

Lufthansa pilotları eylem

Lufthansa pilotları eylem

Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Balçova Arsa Mağdurları belediye önünde eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir ve Balçova belediyelerinin yaptığı imar düzenlemesiyle 2 milyar lira rant sağladığını iddia eden Balçova Arsa Mağdurları, Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı.

Toskana Orizzonte projesi pilotlar tarafından tercih ediliyor!

Büyükçekmece göl vadisinde yer alan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken Toskana Orizzonte projesi 3. Havalimanına yakınlığı sebebiyle pilotların tercihi oluyor.

Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda AKM için müjde var mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından önceki gün açıklanan “Kültür Eylem Planı”na ilk tepki eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’dan geldi. Günay, “Ancak Eylem Planı’nda esas itibarıyla yeni bir adım ve atılım yok” dedi.

Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda İstanbul Kültür Merkezi de yer aldı!

Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 8 başlıkta 32 eylem planını içeren Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda, 2016 yılında 18 yeni müzenin açılması ve İstanbul Kültür Merkezi'nin inşaası da yer alıyor.

Denizli'nin 2016-2017 Eylem Planı açıklanıyor!

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak.

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Çamlıca Camii inşaatında eylem yapılıyor!

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden yeni eylem!

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri gölet ve çevresindeki park alanının imara açılmasına karşı dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme Kuzey Ormanları Savunması, İstanbul Kent Savunması, Validebağ Gönüllüleri, Mimarlar Odası da destek verdi.

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Lufthansa pilotları eylem Haberi

Lufthansa pilotları eylem



Alman Cockpit (VC) pilot sendikasına bağlı Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi. Saat 23.00'e kadar sürecek eylemin etkilerinin yarın sabaha kadar devam etmesi bekleniyor.


Lufthansa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, eylemden etkilenen yolcuları için 2 bin 200 otel odası rezerve edildiğini ve ayrıca Lufthansa ve Fraport'un vize sebebiyle Almanya'ya giremeyen yolcular için 500 yataklı alan oluşturduğunu duyurdu.


Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Kay Kratky, yaptığı açıklamada, sendikanın eylemi geç duyurduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Grev sebebiyle oluşan aksaklıklardan dolayı yolcularımızdan özür diliyoruz. Sendika dün grevi saat 17.00'den sonra duyurduğu için çok kısa bir zamanımız vardı. Dün akşamdan beri yolcularımıza bilgi verebilmek için...