26 / 07 / 2024

Lüks otel inşaatı eylem

Lüks otel inşaatı eylem

Marmaris'te TMSF tarafından bir süre önce satılan arazide yapımına başlanan 5 yıldızlı bir otelin hafriyat işini yapan taşeron firmanın sahibi, kendisi ve arkadaşlarının parasını alamadığı iddiasıyla kepçeyle eylem yaptı...

Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ortaya çıktı! O rakam görenleri şaşırttı...

İnşaat maliyet endeksi mayıs ayında yıllık bazda yüzde 72,78 arttı. Maliyetler her geçen gün artarken, bir otelin inşaat maliyeti de adeta fırladı. Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ne kadar?

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Lüks otel inşaatı eylem Haberi

Lüks otel inşaatı eylem

Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından bir süre önce satılan arazide yapımına başlanan lüks otelin hafriyat işini üstlenen taşeron firmanın sahibi Mehmet Taş, sürdüğü iş makinesiyle yolu kapatarak kamyonların giriş ve çıkışını engelledi.


İş makinesinin kepçe kısmını sürekli çeviren Taş, kendisine müdahale etmek isteyen polislere engel oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca eylemini sürdüren Taş'ı, polis yetkilileri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Taş'ın hareket ettirdiği iş makinesi bir polise çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen polis, hafif şekilde yaralandı. İnşaat alanına eylem nedeniyle giremeyen kamyonlar, uzun kuyruklar oluşturdu, yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. 


Kendisi ve firmasında çalışan 27 kamyon şoförünün 130 bin lira kadar alacağı olduğunu iddia eden Taş, inşaat sahipleri tarafından mağdur edildiklerini öne sürdü. 


İnşaat alanına gelerek...