16 / 05 / 2024

lüks oteller antalya

lüks oteller antalya

Misafirlerini rahat ettirmek için her türlü imkanı sunan lüks otellerin sayısı, yüzde 10'luk artışla 413'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin en fazla olduğu iller sıralamasında, Antalya ilk sırada geldi...

Lüks konut projesi Antalya gündeminde! Kira bedelleri 300 bin TL, satılık fiyatları 100 milyon TL'ye kadar yükseliyor!

Antalya'da bir vatandaş, sosyal medya hesabından şehirdeki lüks residence dairelerin fiyatlarını açıklayarak kiraların 300 bin liraya kadar yükseldiğini belirtti.

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

Antalya'da lüks yat üretimi rekor seviyeye kadar ulaştı! 

Antalya Serbest Bölgesi, 2000 senesinden 2024'e kadar 705 lüks yat üreterek 1,69 milyar dolar gelir sağlarken, 2023 yılında 93 lüks yat satışı yaparak rekor kırdı. Buna göre, 2024'te ise yeni rekora ulaşılacağı düşünülüyor.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Lüks oteller, pandemi sonrası gelen seyahat taleplerini karşılayamamaya başladı. Bundan dolayı ayda 20 bin TL’ye çalışacak tecrübesi olmayan eleman arıyorlar. İşte detaylar!

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

lüks oteller antalya Haberi

lüks oteller antalya


Son bir yılda, konaklama tesisleri içinde arzı en fazla artan, 5 yıldızlı oteller oldu. Misafirlerini rahat ettirmek için her türlü imkanı sunan 5 yıldızlı otellerin sayısı yüzde 10 arttı. Geçen yıl 375 olan otel sayısı 413'e yükseldi. 


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından hazırlanan 2013 Turizm Raporu'ndan, AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, yılın ilk yarısında, Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli tesis ve işletme sayısı 3 bin 800'ü aştı. Bu rakamın, 2 bin 885'ini konaklama tesisleri oluşturdu.


Artışlar arasında en çok dikkati çeken ise turizm rakamları ve gelirlerinin büyümesine paralel çoğalan 5 yıldızlı otel sayısı oldu.


2013'ün 6 aylık döneminde, 4 yıldızlı otellerin sayısı 578'den 602'ye, 3 yıldızlı otellerin sayısı ise 719'dan 747'ye çıktı. 


-2 ve 1 yıldızlı otele talep düştü


Son yıllarda yatırımları hızlanan butik...