26 / 07 / 2024

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde ABD var.

Lüks ofislerin lüks konuta dönüştürülmesine yargıdan 2'nci durdurma kararı! 

Lüks ofis şeklinde inşaatına başlanan projelerin, imar planı değişikliği yapmadan tadilat ruhsatı ile lüks konuta dönüştürülmesinin önünü açan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği değişikliği, İBB’nin açtığı dava sonucunda yüksek yargı tarafından ikinci defa durduruldu.

Bodrum lüks konutun merkezi oldu!

Birbirinden lüks projelerin merkezi haline gelen Bodrum'da geliştirilen konut yatırımları lüksün de üstüne çıkıyor. FB Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Burak Özyiğit, bölgedeki projelerini ve yatırımlarını anlattı.

Baymak Lectus, prestijli projelerin tercihi oluyor!

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Baymak Lectus yoğuşmalı kazan yüzde 30 daha yüksek verim sağlıyor.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde ABD var.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

Lüks konut projeleri rotayı Anadolu yakasına çevirdi!

Ulaşım projelerin hızla hayata geçmesiyle lüks projelerin merkezi haline gelen Anadolu yakası, yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Özkan Özçelik: Lüks görülen konutlar yeni projelerin yanında sıradan kaldı!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, önceden lüks görülen konutların yeni projelerin yanında sıradan kaldığını söyledi. Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor...

Lüks evler 2013!

Her geçen gün İstanbul'da yükselen lüks projelerin sayısı artıyor. Lüks bir ev arayışı içinde olanlar için kentte 2013'de teslim edilecek projeleri derledik. İşte İstanbul'da lüks evler 2013 listesi...

Zenginlerin son dönemdeki tercihi lüks konutlar!

'Dünyada mekan, ahirette iman' sözüne uyan zenginler, son dönemde lüks konutları seçiyor. Boğaziçi'ndeki yalıların dışında, Türkiye'nin her şehrinde servet değerinde evler bulunuyor.

Lüks konut üreticileri projelerinin yarısını yabancılara satacak!

Lüks konut üreticileri artık özellikle İstanbul'un merkezi yerlerindeki projelerin en az yarısını yabancılara satmayı planlıyor

Yeni nesil konut sahibinin tercihi küçük ama lüks!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Işıl Dinçer, konutlarda fonksiyonalitenin artık bir lüks değil, bir ihtiyaç olarak görüldüğünü, konutlarda yüksek standartlarda yalıtım, ısı ve neme karşı yalıtım ile birlikte ses yalıtımının arandığını belirtti.

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı Haberi

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı

Üst segment konut, rezidans, otel, ofis, mağaza ve restoran projelerinde iç dekorasyonla ilgili tüm mobilya, aksesuar ve aydınlatma ürün gamını sunan Maslak Yapı, İtalyan çizgisini Türkiye’ye taşıyor. İtalyan markaları Türkiye üzerinden Azerbaycan ve Rusya gibi ülkelere de ulaştıran Maslak Yapı’nın şimdiki hedefinde Londra ve ABD var. Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, 2016’ya kadar SCIC markasıyla ABD’de bir mağaza açacaklarını ve daha sonra da sayıyı artıracaklarını söyledi.


İtalyanlar rahatladı

Maslak Yapı’nın kurulduğu günden bu yana Türkiye’de birçok A plus projeye ve perakende müşterilere hizmet verdiğini anlatan Gökhan Ayaydın, şunları söyledi: “Rezidans ve otel projelerinde ağırlıklı olarak yer aldık. Perakende müşterilerimiz de çok fazla... Pazarda şu anda büyük bir yabancı ilgisi var. Özellikle İstanbul ve Bodrum’dan daire alan yabancı yatırımcılar, iç...