15 / 05 / 2024

Lüks semtlerde satılık konut fiyatı

Lüks semtlerde satılık konut fiyatı

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Park Residences Cadde satılık daire!

44 katlı dört blokta şeklinde yükselen Park Residences Cadde satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor. Proje 341 adet lüks konuttan oluşuyor.

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Adiva Ümitköy Evleri satılık!

Toplam 39 lüks dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre ana yollara, sosyal mekanlara yakın yerde bulunuyor. Adiva Ümitköy Evleri satılık daire tipleri 4+1 olarak dizayn edildi.

Manzara Adalar Kartal satılık daire!

Manzara Adalar Kartal satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Manzara Adalar projesi FSM Köprüsü'ne 25 dakika, D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 19 kilometre uzaklıkta yüks

1932'te İstanbul'da Lüks Semtlerde Satılık Daireler!

11 Şubat 1932 Cumhuriyet Gazetesi'nde yer ilana göre bugün İstanbul'un en lüks yerleri olan Cihangir, Nşantaşı, Osmanbey, Beyoğlu, Taksim, İstiklal Caddesi, Ayazpaşa da satılık daireler ...

Ispartakule 1+1 satılık daireler 2013!

Yeni lüks konut projeleriyle adeta yepyeni bir kente dönüşen Ispartakule’de satılık 1+1 daireleri mercek altına aldık. İşte 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ispartakule 1+1 satılık daireler 2013…

Lüks semtlerde satılık konut fiyatı Haberi

Lüks semtlerde satılık konut fiyatı

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Fiyatların artmasının talebi azaltmadığına dikkat çeken Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge ”Etiler, Ulus,Levent, Erenköy,Moda gibi bölgelerde konut arayışında olan potansiyel alıcılar rakamlar yükselse de alım yapmak istiyor ancak satışa çıkan gayrimenkul sayısı çok az. Alıcı var satıcı yok. Bu kısır döngü fiyatları daha da yükseltiyor” diye konuştu.

Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge konut fiyatlarındaki artış için şu sözleri kaydetti:

"Alıcı var, satılık yok"

"İstanbul Avrupa Yakası’nın tercih edilen Etiler, Ulus, Bebek, Levent semtleri ile İstanbul Anadolu yakası Suadiye Erenköy , Fenerbahçe, Moda semtlerinde aynı ilginç durum yaşanıyor. Bu bölgelere talep çok, gayrimenkul yok. Gayrimenkullerin yüksek fiyatlarına rağmen bütçesini hazırlamış alıcılar bu gerçekle yüzleşince şaşırıyorlar. Satılık gayrimenkul azlığı, olan...