06 / 05 / 2024

Lüks Yapı İnşaat

Lüks Yapı İnşaat

Lüks Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Çağlayan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Temmuz'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Lüks Yapı İnşaat Haberi

Lüks Yapı İnşaat

Lüks Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Çağlayan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Temmuz'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Lüks Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü,baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri gerçekleştirmek. b.  İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir,çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans,seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,...