21 / 05 / 2024

Lüleburgaz belediyesi muhtarlık binaları

Lüleburgaz belediyesi muhtarlık binaları

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgınında kısıtlanan ya da kapanan kendisine ait işyerlerinden 1-2 ay değil, salgın tamamen geçene kadar kira almama kararı aldı. 

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Kırklareli Lüleburgaz için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Lüleburgaz belediyesi muhtarlık binaları Haberi

Lüleburgaz belediyesi muhtarlık binaları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, demokrasinin en temel yapı taşlarından biri olan muhtarların yanında olmayı sürdürüyor. Kademe kademe ihtiyaçlar doğrultusunda muhtarlık binalarını baştan aşağı yenileyen Lüleburgaz Belediyesi, Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlık binalarını yeni yüzlerine kavuşturdu. Belediye ekipleri eski muhtarlık binalarını yıkarak yerine bünyesinde tuvalet bulunan daha modern ve büyük muhtarlık binalarını kısa zamanda tamamladı. 

Başkan ve meclis üyelerinden ziyaret

Üç mahalle muhtarı yeni muhtarlık binalarına kavuşurken Başkan Gerenli, meclis üyeleri Tamer Ermut ve Burcu Sabancılarla beraber muhtarlara hayırlı olsun ziyaretin gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda yapılan ziyarette Başkan Gerenli ve meclis üyeleri muhtarların taleplerini dinlerken, muhtarların mahallelerindeki çalışmalar hakkında önemli bilgiler aldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira...