11 / 05 / 2024

lüleburgaz malmüdürlüğü satılık arsa

lüleburgaz malmüdürlüğü satılık arsa

Lüleburgaz Malmüdürlüğü tarafından, Lüleburgaz'ın Kurtuluş mahallesinde bulunan 7 bin 906,04 metrekarelik arsa, Açık Teklif Usulü ile 2 milyon 411 bin 345 TL'ye 20 Şubat saat 11:00'de ihale ediliyor.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Tepekent Villaları'nda 7.7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Büyükçekmece İlçesi, Türkoba Mahallesi, 105 ada, 4 parsel numaralı dubleks daire ve arsasını 7 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te 3.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu ve Hisar'daki 2 arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 26 Eylül'de yapılacak..

Hatay'da icradan 4.5 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Kırıkhan İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay'ın Kırıkhan İlçesi Mahmutlu Köyü'ndeki fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 532 bin 609 TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te 4.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, 3 mahalledeki 5 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 271 bin TL olarak belirlendi.

Çerkezköy'de 34,1 milyon TL'ye 3 satılık arsa!

Çerkezköy Malmüdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılacak. Arsaların İhalesi 9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

lüleburgaz malmüdürlüğü satılık arsa Haberi

lüleburgaz malmüdürlüğü satılık arsa

Lüleburgaz Malmüdürlüğünden:



Yukarıda Beldesi, Mevkii, Cinsi, İmar Durumu, Adası Parseli, yüzölçümü, hazine hissesi, tahmini bedelleri, % 20 geçici teminatları, ihale tarihi ve saati yazılı bulunan Taşınmaz mal 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Lüleburgaz Malmüdürlüğünde 2886 Sayılı Kanunun 13. maddesine istinaden oluşturulan komisyonca satışı yapılacaktır.

İsteklilerin Yasal Yerleşim Yeri Sahibi Olmaları, Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. Numarasını, tüzel kişilerin ise Vergi Kimlik Numarasını bildirmeleri, geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzla yada Banka Teminat Mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte) özel kişiler adına girilmesi halinde Vekaletname, tüzel kişi adına girilmesi halinde 2015 yılı içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir noter tasdikli yetki belgesi, imza sirküleri, müşterek isteklilerde noter tasdikli ortak girişim...