28 / 04 / 2024

Lüleburgaz'da 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Lüleburgaz'da 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Lüleburgaz Malmüdürlüğü tarafından, Lüleburgaz'ın Kurtuluş mahallesinde bulunan 7 bin 906,04 metrekarelik arsa, Açık Teklif Usulü ile 2 milyon 411 bin 345 TL'ye 20 Şubat saat 11:00'de ihale ediliyor.



Lüleburgaz Malmüdürlüğünden:


Lüleburgaz da 2.4 milyon TL ye satılık arsa!


Yukarıda Beldesi, Mevkii, Cinsi, İmar Durumu, Adası Parseli, yüzölçümü, hazine hissesi, tahmini bedelleri, % 20 geçici teminatları, ihale tarihi ve saati yazılı bulunan Taşınmaz mal 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Lüleburgaz Malmüdürlüğünde 2886 Sayılı Kanunun 13. maddesine istinaden oluşturulan komisyonca satışı yapılacaktır.

İsteklilerin Yasal Yerleşim Yeri Sahibi Olmaları, Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. Numarasını, tüzel kişilerin ise Vergi Kimlik Numarasını bildirmeleri, geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzla yada Banka Teminat Mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte) özel kişiler adına girilmesi halinde Vekaletname, tüzel kişi adına girilmesi halinde 2015 yılı içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir noter tasdikli yetki belgesi, imza sirküleri, müşterek isteklilerde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi (Ortaklık sözleşmesi, imza sirküleri) ile birlikte ihale saatine kadar Komisyona müracaat etmeleri gerekmektedir.

Postayla başvuruda bulunacak isteklilerin gönderecekleri Teklif Mektubu ve diğer belgeleri iadeli taahhütlü olarak göndermeleri ve ihale saatine kadar İhale Komisyonuna ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

Taşınmaz malların satış işlemlerine ait şartname ve ekleri bedelsiz görülebileceği ilan olunur.



Geri Dön