12 / 05 / 2024

Lunapark Gazinosu ibb

Lunapark Gazinosu ibb

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Vatan Caddesi üzerinde yer alan Lunapark Gazinosu'nun arazisi 370 milyon TL bedelle İBB tarafından alınmasını değerlendirdi. Konu yargıya taşındı.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

İBB Fatih'teki lunapark arazisinden zarar mı etti?

İBB’nin 2017’de 429 milyon TL'ye Metal Yapı Konut’tan satın aldığı Fatih’teki arazinin güncel değeri 73.2 milyon TL olarak hesaplandı. 

Sinop'taki Jandarma Gazinosu TOKİ'ye devrediliyor!

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

Konya Teksas Gazinosu ve opera binası kamulaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki binada kamulaştırma başlatıldı. İki tarihi yapı yıkılmaya hazırlanıyor.

İBB'nin Lunapark Gazinosu arazisini alması yargıya taşındı!

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Vatan Caddesi üzerinde yer alan Lunapark Gazinosu'nun arazisi 370 milyon TL bedelle İBB tarafından alınmasını değerlendirdi. Konu yargıya taşındı.

İBB, Lunapark Gazinosu'nun arazisini aldı!

İBB'nin satın almak istediği arazilerle ilgili teklif oybirliğiyle kabul edildi. Araziler içinde en dikkat çekici olan Lunapark Gazinosu'nun arazisi.

İzmir'deki askeri alanlar lunapark mı olacak?

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir. Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir" dedi.

Ankara Çubuk Gazinosu yıkıldı mı?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, halen sürdürdükleri Kent İzleme Merkezi çalışmaları kapsamında, Ankara Çubuk Barajı’nda bulunan Baraj Gazinosu’nun yıkıldığını tespit etti.

Bursa Karacabey'de lunapark inşaatı bitme aşamasında!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Lunapark inşaatı bitme aşamasına geldi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, lunapark inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Maltepe Lunapark'ı 46 milyon TL'ye özelleştirildi!

İstanbul Maltepe, Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Maltepe Lunapark alanı 46 milyon TL'ye özelleştirildi. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

1948 yılında KüçükÇiftlik Park'ta lunapark ve gazino kurulacak!

1948 yılında mülkiyeti Yusuf İzzeddin Efendi'nin mirasçılarına ait olan KüçükÇiftlik Park'ta, arazi sahipleri, lunapark ve gazino kurmak istemişler. Mali vaziyetinden dolayı parkı istimlak edemeyen Belediye, arazi sahipleri tarafından gelen teklifi değerl

Lunapark Gazinosu ibb Haberi

Lunapark Gazinosu ibb

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Lunapark Gazinosu arazisinin belediye tarafından satın alınmasıyla halkın parasının çarçur edildiğini, İBB’nin zarara uğratıldığını bu yüzden konuyu yargıya taşıdıklarını açıkladı. Gülsever, CHP’li Meclis üyeleri ile birlikte, Lunapark Gazinosu’nun İBB tarafından satın alınmasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Söz konusu arazinin satın alınmasıyla ilgili İBB Meclis’inde yeterince konuşturulmadıklarını belirten Gülsever, 370 milyon TL’lik satın almayı “akıl dışı” olarak nitelendirdi. Arazinin İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın damadının ortağına ait şirketten, yüksek bir fiyatla satın alındığını dile getiren İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Gülsever, ''Arazinin İBB tarafından satın alınması ile ilgili teklifte biz grup olarak Mecliste evet oyu verdik. Ancak o teklifte arsanın kaç liraya satın alınacağı belirtilmemişti. Arazinin 370 milyon artı KDV’ye satın aldığını daha sonra...