28 / 04 / 2024

lunica Belçikalı Oasiq

lunica Belçikalı Oasiq

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

Belçikalılar araçlarına ucuz yakıt alabilmek için ülke değiştirmeye başladı. Belçika’da ki istasyonlar yakıt satamıyor…

O kişiler daha ucuz akaryakıt almak için başka ülkeye gidiyorlar! Böyle bir şey görülmedi

Belçika ile Fransa arasında akaryakıt ücretlerinde litrede 30 sent ve 50 sentlik farklar sebebi ile Belçikalılar araçlarına yakıtı. Belçikalılar daha ucuza akaryakıt almak için artık Fransa'ya gidiyorlar. İşte detaylar…

Avrupa Kanal İstanbul’a  talip!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul konusundaki eleştirilere tek tek yanıt verdi. Projenin maliyetinin 15 milyar $ olacağını, projeden ilk etapta yıllık 1 milyar $ gelir sağlanacağını ifade eden Bakan Turhan, “Hollandalı, Belçikalı ve Fransız firmalardan ilgi var” dedi...

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu!

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.

Hindistan'daki Hyperion projesi 2020'de tamamlanacak!

Belçikalı mimar Vincent Callebaut, Yeni Delhi'de 2020'de tamamlanmak üzere 128 metre uzunluğunda yeşil dostu kuleler tasarladı. “Hyperion” 36 katlı olacak ve içinde bin adet daire ve ofisler yer alacak.

Bursasporlu De Sutter, yeni stat için heyecanlı!

Bursaspor'un Belçikalı futbolcusu Tom De Sutter, yeni statlarında çok iyi işler yapacaklarını söyledi. De Sutter, Bursaspor TV'de, devre arası kampını iyi değerlendirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Su altı gökdelenleri 2050’de hayata geçecek!

Su altında yaşam hayal olmaktan çıkıyor. Belçikalı tasarımcı Vincent Callebaut tarafından hayata geçirilmesi planlanan ‘Aequorea’ projesiyle 20 bin kişinin yaşayacağı bir yaşam alanı kurulması hedefleniyor.

Ahlatlıbel Tesisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

Başkent'te Ahlatlıbel kavgası!

Büyükşehir Belediyesi, 1993’te Çankaya Belediyesi’ne devrettiği Ahlatlıbel Tesisleri’ni ‘belirlenen koşullara uyulmadığı’ iddiasıyla, geri aldı. Çankaya Belediyesi, “Hukuka uygun değil” diyerek, konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Parkı'nı Büyükşehir'e iade etti!

Büyükşehir Meclisi, 1993 yılında Çankaya Belediyesi'ne devredilen "Ahlatlıbel Parkı"nı Büyükşehir'e iade etti. Çankaya, kararın hukuksuz olduğunu öne sürdü

İşadamı Rıfat Göbel Osmancık'a huzurevi yaptıracak!

Çorumlu işadamı Rıfat Göbel, Osmancık ilçesine huzurevi yaptıracak. 100 yatak kapasiteli huzurevi için Çorum Valiliği’nde düzenlenen törenle protokol imzalandı. Törene Çorum Valisi Ahmet Kara da katıldı.

lunica Belçikalı Oasiq Haberi

lunica Belçikalı Oasiq

Fonksiyonelliği kaliteyle harmanlayan bahçe mobilyaları markası L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Ödüllü ve estetik bahçe mobilyalarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.


Yemek, oyun, rahatlama, dinlenme, konukları eğlendirme gibi her türlü aktiviteyi göz önünde bulundurarak sade ve şık tasarımlara imza atan Belçikalı Oasiq, Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica distribütörlüğünde Türk pazarına girdi. İşlevselliğin yanı sıra dış mekan yaşam deneyimlerini zenginleştirme hedefiyle hareket eden Oasiq, hayal edilen sadelikte ve şıklıkta mobilyalar yaratarak kullanıcıları tutkulu ve eşsiz tasarımlarla buluşturuyor.


İdeallerinin peşinde koşan ünlü tasarımcılarla çalışan Oasiq, çok fazla bakıma ihtiyaç duymayan konforlu bahçe mobilyalarını doğadan aldığı ilhamla tasarlıyor. Ödüllü tasarımcı Mark Gabbertas’ın tasarımı...