27 / 04 / 2024

Lütfi Çağatay Havlioğlu

Lütfi Çağatay Havlioğlu

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu kimdir? Çağatay Havlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi Çağatay Havlioğlu'nun biyografisi...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Yüzde 8'in üzerinde büyüme bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Kocaeli İş Dünyası Buluşması programında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Elvan, "2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elvan, başka ülkelerdeki kripto para uygulamalarının değerlendirildiğini de belirtti.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto para borsalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Lütfi Elvan, kripto varlıklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin olan ayrıntıları anlattı.

Lütfi Elvan'dan deprem vergileri açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, deprem vergilerinin nereye kullanıldığına ilişkin “Belirli gelirler karşılığı olarak belirli harcama kalemleri veya projeler için ödenek tahsis edilmekte” dedi. 

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanının yıl sonunda açılacağını söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Lütfi Çağatay Havlioğlu Haberi

Lütfi Çağatay Havlioğlu

Çağatay Havlioğlu kimdir?

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Çağatay Havlioğlu özgeçmiş..

23 yıldan beri New York’ta yaşamakta olup şu an Soho’da ikamet etmekteyim. Manhattan bölgesinde oldukça başarılı bir kiralık ve satılık emlak deneyimine ve her geçen gün artmakta olan bir iş portföyüne sahibim.


Gayrimenkul alanındaki geniş bilgim ve doğruluk ve dürüstlükle bağdaştırdığım kişisel yeteneklerimi kullanarak müşterilerimle bağlantı kurarım.


Profesyonel yöneticilerden, şöhretlere ve uluslararası müşterilere dek uzanan farklı profillerde bir müşteri portföyüne sahibim. Bilgi teknolojileri danışmanlığı ve proje yöneticiliğini içeren özgeçmişimle ve İş İdaresi bölümü mezunu olarak şunu söylüyorum: “herbir müşterimi ve mülkü başlıbaşına, ayrı bir proje olarak ele alıyorum.” Sahip olduğum bu geniş iş bağlantılarımı Town emlak firmasıyla paylaşırken, referans listem her geçen gün arttıp, müşterilerimle...