03 / 05 / 2024

lütfü bakırcı gözaltı

lütfü bakırcı gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekipleri bu sabah maket üzerinde konut satışı yapan bir şirketin sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyon yaptı. Hakkında gözaltı kararı bulunan isimler arasında Lütfü Bakırcı'nın da olduğu öğrenildi.

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Ziraat Katılım'dan anneler günü hediyesi!

Ziraat Katılım Bankası, Anneler Günü için müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Hemen kaçırmadan siz de bakın! İşte ayrıntılar...

Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibi bakın nasıl vazgeçti! Bunu görenler şok olacak!

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kiracı, kiraya indirim isteğini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları da yapmayan ev sahibini yapmak istediği zamdan bakın nasıl vazgeçirdi. Bunu görenler şok olacak!

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Yaşlılık bakım sigortası geliyor!

Her geçen gün büyüyen sigorta sektörü yeni bir adım daha atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamasına göre, çalışmaları başlatılan yeni proje ile yaşlılıkta bakım sigortası hayata geçecek.

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar/TL bugün 18,20 seviyesi ile 2022 yılının zirvesini görüyor. Elinde dolar olanlar acil bakın. İşte son dakika dolar kuru 26 Ağustos 2022...

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

lütfü bakırcı gözaltı Haberi

lütfü bakırcı gözaltı

Maket üzerinde satışa yapılan konut sayısı 700 olarak ifade ediliyor. Habertürk.com.'da yer alan Nihat Uludağ imzalı haberde göre ise 17 kişinin gözaltına alındığı operasyonda gözaltı kararı verilen kişi sayısı 24.


Şüpheliler projesi bile olmayan evlerin satışını yaparak milyonlarca lira dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor.



Makrom Mağdur Temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde!


Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre ise söz konusu operasyon Makrom Yapı Limidet Şirketi'ne yönelik gerçekleştirildi. Şirketin, Esenyurt ve Tuzla'da inşaa ettiği konutlar uzun bir süreden beri tamamlamayı bekliyordu. Makrom Yapı'dan ev alan kişiler geçtiğimiz aylarda savcılıklara suç duyurusunda bulunmuştu. 



Makrom mağdurlarından Mali Şube'ye teşekkür!


MAĞDURLAR ŞİKÂYET ETTİ

Bir kısım mağdur adına 4 ay kadar önce Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını belirten Av. Orhan Boran, söz konusu operasyonun da bu suç duyurusu sonrası yapıldığını kaydetti. Gözaltına alınma...