02 / 05 / 2024

Lütfü Tükkan kimdir

Lütfü Tükkan kimdir

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan ve tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İmar Bankası'ndan ödeme yapılırken ayrımcılık yapıldığı iddiası TBMM'de!

2003 yılında kapatılan İmar Bankasında hesabı olanlara ödeme yapılırken ayrımcılık yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Darıca'daki imar değişikliğiyle ilgili 6 soru!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bazı bölgelerin imar değişikliğiyle ticari alan ilan edilmesi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Üniversitesi'ne bağışlanan arazinin akıbeti TBMM'de!

Kandıra ilçesinde bir aile tarafından üniversite kampüsü yapılmak üzere Kocaeli Üniversitesine bağışlanan arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Lütfü Türkkan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'un bir devlet projesi değil gayrimenkul projesi olduğunu iddia etti.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Mevlüt Öztekin kimdir?

AKP Kağıthane İlçe Başkanı Mühendis Mevlüt Öztekin'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kağıthane İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mevlüt Öztekin kimdir?

Tahtakale Çarşısı’ndaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Bursa’nın en eski çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma ve kaplama çalışmaları kapsamında 54 dükkanın 49’unda çalışmalar tamamlandı.

Lütfü Tükkan kimdir Haberi

Lütfü Tükkan kimdir

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan ve tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tükkan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Tükkan, ''Kocaeli'nin Körfez İlçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan araziler 1986 yılında Körfez Belediyesi tarafından satışa çıkarılmıştır. Satışla birlikte imara açılan arazilerde yapılaşma başlamış ve gerekli altyapı ihtiyaçları sağlanmış ancak İzmit Orman İşletmeleri tarafından Körfez Belediyesi mahkemeye verilmiştir. Mahkeme sonucuna göre verilen tapular iptal edildiğinden, Körfez Belediyesi'nin satışına katılan tapu sahipleri resmi olarak mağdur edilmiştir. Belediye ve Orman İşletmesi arasında çözümsüzlük devam ettiğinden, tapusu iptal edilen arazilerde mevcut yapıların akıbeti belirsizliğini korumaktadır'' diye konuştu. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan'ın soruları:

1- Mahkeme sonucu tapusu iptal...