28 / 07 / 2024

luvi urla teslim

luvi urla teslim

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek?

Erkay İnşaat tarafından hayata geçirilen "Hayal Urla Evleri" projesinin nerede konumlandığı merak ediliyor. Peki, Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Tanyer Yapı tarafından Urla Bademler’de hayata geçirilen TanUrla projesinde 1+1'den 5+1'e farklı daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların 2025 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede? 2023 yılında teslim!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Folkart Country Urla satışta!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da satış süreci başladı. İnşaat çalışmalarının başladığı projede yer alan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek. 

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Luvi Grup Luvi Urla fiyat listesi 2021!

Luvi Urla fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Luvi Urla fiyat!

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat bilgisi ve proje detayları...

Luvi Urla nerede?

Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Luvi Urla satışta! Yeni Proje!

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Urla Olea Evleri'nde yaşam başladı!

İzmir’de hayata geçirilen Urla Olea Evleri’nde ilk etap tamamlandı. 14 villa ve 4 konaktan oluşan projede 7 villa ve 1 konak, sahiplerine teslim edildi.

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi!

7 adet akıllı sistemle donatılan evden oluşan Urla Sefaköy Villaları toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. İşte Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi...

luvi urla teslim Haberi

luvi urla teslim

İzmir Urla'da Luvi Grup imzasıyla hayata geçen Luvi Urla'da satış süreci başladı. Proje dahilinde 1.5 katlı 3+1 ve 4+1 tiplerinde villalar yer alıyor . İnşaat aşamasında olan villaların teslimi Haziran 2022 olarak belirlendi.

Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor. Taksitle ev sahibi olmak isteyen alıcılar için ise yüzde 25 peşinat ödemeye 10 ay vade ve yüzde 8 indirim imkanı bulunuyor. 

Luvi Urla'da 38 villa bulunuyor.  Projede ortak yüzme havuzunun yanı sıra müstakil havuzlu konutlar da bulunuyor.İzmir Urla'da yükselen Luvi Urla  İzmir şehir merkezine 38 kilometre ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Çeşme’ye 32 kilometre,havaalanına ise 55 kilometre mesafede yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları satış ofisinden öğrenilebiliyor.

Adres:Açelya Sokağı No:9 Huzur mah. 35320

Narlıdere/İzmir

Tel:0232...