29 / 04 / 2024

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Tanyer Yapı tarafından Urla Bademler’de hayata geçirilen TanUrla projesinde 1+1'den 5+1'e farklı daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların 2025 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.



Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Urla Bademler’de yapımı süren TanUrla projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı Münir Tanyer Tan Urla projesi ile çağdaş, çevreci, doğa ve insan odaklı bir konut projesini yaşama geçirdiklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Tan Urla projesi içerisinde yer alan 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinin tanıtımı için örnek daireler hazırladıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, örnek konutların Ağustos ayı içinde hem site sakinleri, hem de yeni yatırımcıların beğenisine sunulacağını söyledi.

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Açıklamasında Urla Bademler'de inşa ettikleri Tan Urla projesinin çevreci ve yenilenebilir güneş enerjisinden yararlanılacak bir sistem kurduklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, “TanUrla projesi sunduğu olanaklarla bölgeye değer katacak. Dünyanın bize sunmuş olduğu kaynakları en doğru biçimde kullanmak zorundayız. Çünkü bu ülke bize emanet, bizler de çocuklarımıza bırakacağız. Bu sebeple de doğayı korumak adına atık bırakmayan, sürdürülebilir güneş enerjisi sistemlerini Tan Urla'ya entegre edeceğiz. Ayrıca, Tan Urla'da önemi giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonları da yer alacak” dedi.


Geri Dön