29 / 04 / 2024

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

İzmir'de yeni konut inşasına hazırlandıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşa edilecek konutların Ege kültürünü yansıtacağını dile getirdi.



Tanyer Yapı İzmir'de konut inşa etmeye hazırlanıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Pandemi ile mücadelede aşı geliştirilmesiyle birlikte önemli bir dönemeci daha geride bıraktığımızı söyleyen Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 2021’in ilk 6 ayı içinde ekonominin yeniden canlanacağını belirtti. 

Tanyer Yapı dan İzmir e Tan Urla projesi!

Yatırımlarla ilgili açıklama yapan Tanyer, “Olaylara olumlu bakmak zorundayız. Farklı jeopolitik konumu ile Avrupa ile bir köprü konumundayız. Suriye ve Irak’taki durumda normalleşirse orada da inşaat işleri de artacak.  İzmir  bu konuda en şanslı noktalardan biri. Tanyer Yapı olarak yeni yılda da yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Tan Urla projemiz modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap verecek. Ege kültürünü yansıtan mimariye sahip olacak. Konutların teslim tarihini ise 36 ay olarak öngörüyoruz” dedi.

Tan Urla'nın fiyatları haberin yapıldığı 29 Aralık 2021 tarihinde 3 milyon 295 bin TL'den başlarken, haberin güncellendiği 13 Haziran 2022 tarihinde 4 milyon 395 bin TL'den başlıyor.

Tan Urla güncel fiyat listesi

Tanyer Yapı dan İzmir e Tan Urla projesi!

Web adresi: https://tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!


Geri Dön