29 / 04 / 2024

LUX Bodrum residence

LUX Bodrum residence

Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan LUX Bodrum Resort & Residences, özel bir deneyim yaşamayı hayal eden tatilcilerin yeni gözdesi.

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

LUX* Bodrum’dan Alzheimer Vakfı’na destek!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences bilet geliri Alzheimer Vakfı’na bağışlanacak Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği’nin ana sponsoru oldu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

LUX Bodrum residence Haberi

LUX Bodrum residence

Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip ili Muğla'daki sahillerde ve turistik tesislerde, okulların tatile girmesiyle hareketlilik başladı. Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan, dünyanın en prestijli ödüllerinden A’Design Awards Gümüş ödülüne sahip olan LUX Bodrum Resort & Residences da tatilcilerin yeni durağı oldu.


Geçen yıl turizm sektöründe yaşanan durgunluğun ardından özellikle iç turizmde büyük bir artış beklenirken, yapılan yatırımlarla dış turizmde de gözle görülür bir artış olması bekleniyor.


MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen olan LUX Bodrum Resort & Residences’ın Türkiye turizmine katkı sağlaması öngörülüyor.


Yatırımcı ve MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, “Türk vatandaşı olarak, böyle bir yatırımı hayata geçirmek ülkeme karşı vazifemdi. Gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. LUX* Bodrum...