08 / 05 / 2024

Luxera Residence lokasyon

Luxera Residence lokasyon

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükselen projede 68 adet rezidans daire yer alıyor. Luxera Residence satış ofisi telefon numarası 0212 601 01 18 olarak belirlendi.

Luxera Residence nerede?

Tek blok şeklinde hayata geçirilen Luxera Residence projesinde 68 adet rezidans daire yer alıyor. Proje Luxera Gayrimenkul imzası ile inşa eidliyor. Peki Luxera Residence nerede?

Güneşli Luxera Residence Projesi!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje toplam 2 bin 100 metrekare alana sahip. Güneşli Luxera Residence Projesi Atatürk Havalimanına 6 kilometrek kadar uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen Gold Residence Urkay projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 TL'den başlıyor. Peki Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

Luxera Residence'da 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Luxera Residence lokasyon Haberi

Luxera Residence lokasyon

Tek blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri  2 oda 1 salon, 3 o da 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildi. Projede daireler akıllı ev sistemiyle tasarlandı. 


Sosyal alanları arasında projede 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmeti, spor alanları, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, bay – bayan saunası , fitnes salonu ,yürüyüş  parkuru yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında kredi oranları, kendi bünyesinde vade farksız özel taksit imkanı sağlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükseliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje CNR fuar alanına 6 kilometre, Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede bulunan proje Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanı başında yükseliyor.


Adres: Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Maslak Caddesi, No:7/1 


Luxera Residence satış ofisi!

Telefon: 0212 601 01 18 

www.luxeraresidence.com

Tülay...