25 / 07 / 2024

Luxera Residence teslimler başladı mı

Luxera Residence teslimler başladı mı

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

Luxera Residence'da 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Luxera Residence Mahmutbey'de 450 bin TL'ye!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Residence projesi Mahmutbey Maslak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 68 daire bulunuyor.

Luxera Residence satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükselen projede 68 adet rezidans daire yer alıyor. Luxera Residence satış ofisi telefon numarası 0212 601 01 18 olarak belirlendi.

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.

Luxera Residence Güneşli satılık!

Luxera Residence Güneşli satılık daire seçenekleri 2+1'den 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Proje 2 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Luxera Residence fiyat listesi!

Luxera Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre uzaklıkta olan proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Luxera Residence teslimler başladı mı Haberi

Luxera Residence teslimler başladı mı

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor . Ağustos  2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunuyor.


Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer alıyor.  Hayallerine kavuşmak isteyen ailelere ve iş dünyasına yönelik her türlü konfor ve hizmeti sunan ‘’ Luxera  Residence’’ yeni sahiplerine kapılarını açıyor.   


Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından Mahmutbey’de hayata geçirilen Luxera  Residence, huzur arayan ailelerin ve iş dünyasının her türlü beklentisine cevap verecek şekilde tasarlandı.  


Luxera  Residence, Mahmutbey’de Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanı başında  yer alıyor. Bulunduğu nokta olarak Alışveriş Merkezleri , Hastaneler , Üniversiterler,Özel ve Devlet Okullarına yakın lokasyonda bulunan Luxera  Residence ,ana arterlere olan yakınlığı ile de size içerde yaşattığı huzuru dışarıda da aratmayacak. 


CNR fuar...