19 / 05 / 2024

Luzhniki Stadı fifa

Luzhniki Stadı fifa

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ve FIFA Başkanlığı görevinde ilk kez Rusya'ya gelen Infantino açılış maçı ve final maçının düzenleneceği Luzhniki Stadyumunu gezdiler.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Doha Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar'ın başkenti Doha'da inşa edilen Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı.

Kozarena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli Kozarena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı.

Adana Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

TOKİ tarafından inşaatına 2014'te başlanan Yeni Adana Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 75'i tamamlandı

Luzhniki Stadı tamamen farklı görünüyor!

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ve FIFA Başkanlığı görevinde ilk kez Rusya'ya gelen Infantino açılış maçı ve final maçının düzenleneceği Luzhniki Stadyumunu gezdiler.

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Dikili Erdal İnönü Stadı'na suni çim döşendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

İzmir Erdal İnönü Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi.Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Kocaeli Şehir Stadı Kasım'da açılacak!

İhalesi TOKİ tarafından yapılan 126 milyon 850 bin TL'ye mal olacak, UEFA ve FIFA kriterlerine uygun, 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Şehir Stadı 6 Kasım 2015 tarihinde tamamlanacak.

Karabük Ayyıldız Stadı uluslararası organizasyonlara açıldı!

KBÜ Ayyıldız Stadı'na ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmesi için FIFA-UEFA kriterlerine uygunluk, atletizm pistine de Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Class 2 sertifikası verildi

Luzhniki Stadı fifa Haberi

Luzhniki Stadı fifa

Infantino gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok etkileyici görünüyor. Şimdiden Belediye Başkanı'na teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ben daha önce burada bulunmuştum fakat şimdi stadyum tamamen farklı görünüyor. Burası gerçekten bir futbol stadyumu ve futbol dünyasının en önemli olayının düzenlenmesi için en uygun yer" ifadelerini kullandı.


FIFA Dünya Kupası 2018 yılında 14 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Volgograd, Nijniy Novgorod, Samara, Saransk, Ekaterinburg, Rostov na Donu ve Soçi olmak üzere 11 şehirde bulunan 12 stadyumda düzenlenecek.




Yeni...