16 / 05 / 2024

M. Nejat Altınay

M. Nejat Altınay

Altınay Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Pazarlama Anonim Şirketi, M. Nejat Altınay, Gökçer Altınay, Müge Karacal tarafından 1 milyon 570 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bugün ne kadar oldu? 21 Kasım Salı altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bugün adeta fırladı. Peki 24 ayar çeyrek altın kaç lira? Gram altın bugün ne kadar? 21 Kasım Salı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

M. Nejat Altınay Haberi

M. Nejat Altınay
Altınay Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Pazarlama Anonim Şirketi, M. Nejat Altınay, Gökçer Altınay, Müge Karacal tarafından 1 milyon 570 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Altınay Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak, yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesisleri imalatlarını yurt içinde veyahut yurt dışında Pazarlamak. 5. Turizm işletmeciliği ve Turizm seyahat temsilciliğini, (Acentalığını) almak ve işletmek. 6. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş ve kurulacak yurtiçi ve yurtdışındaki sermaye şirketlerinin hisse senetlerini ve paylarını aracılık faaliyeti ve port föy işletmeciliği faaliyetinde olmamak suretiyle satın alabilir ve satabilir. 7. Sermaye şirketlerinin...