16 / 05 / 2024

m1 merkez seyhan kan bağışı kampanyası

m1 merkez seyhan kan bağışı kampanyası

Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup kulüplerinin desteği ile Türk Kızılay' ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde kan bağışına teşvik ve bilgilendirme etkinliği düzenliyor...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Adana'da bir emlakçıyı kundaklayan zanlı tutuklandı!

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde iş yerine molotofkokteyli atan şüpheli tutuklandı...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana Seyhan'da yıkım gerginliği!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm yıkımı nedeniyle gerginlik yaşandı.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda restorasyon sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Seyhan'daki dönüşüm kararına mahalleliyi ikiye böldü!

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’nde bulunan Barbaros ve Bey mahalleleri“kentsel dönüşüm” kapsamına alındı. Karar mahalle sakinlerini de ikiye böldü.

Seyhan'da 38 bin ev dönüşümle yenilenecek!

Adana'da merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, soıumluluklarındaki mahallelerde 38 bin evi, kentsel dönüşüm kapsamında yenilemek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Adanalı geri dönüşümcülere yeni site yapılacak!

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.

Adana Havalimanı'da yüksek bina sorunu çözüldü!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorunu çözdüklerini açıkladı.

Zeydan Karalar: Emeklinin ev sahibi olması ortak derdimiz!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, emeklilerin en büyük hayalinin başını sokacak bir eve sahip olmak olduğunu ifade ederek, "Ortak derdimiz bu."dedi.

Seyhan Cafer Paşa Camii 300 günde tamamlanacak!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

Adana Cafer Paşa Camii yeniden inşa edilecek!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

m1 merkez seyhan kan bağışı kampanyası Haberi

m1 merkez seyhan kan bağışı kampanyası


Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi 'nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin ( Adana, Çukurova , Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri) desteği ile Türkkızılay'ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılayı' nın " Kan herkese lazım olabilecek bir ihtiyaçtır" kampanyası paralelinde; Türkkızılayı'nın bu tip çalışmalarına daima destek verici ve kapılarını açan Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde bu kez Seyhan Rotaract Kulübü rotaract'ları "Kan Bağışı'na Teşvik Etmek" için 2 Şubat Pazar günü önemli bir uygulamaya imza atacaklar. Seyhan Rotaract Kulübü rotaract'ları bu çalışmalarla, kendilerini geliştirmeye dönük deneyimler elde edeceklerine de inanıyorlar... 


M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın öZ; "Türkkızılayı'nın başarılı çalışmalarına sorumluluk sahibi bir kurum olarak daima destek vermekteyiz. 2 Şubat Pazar günü Tüıkkızılayı'na kan bağışına teşvik...