04 / 05 / 2024

Ma Group adres

Ma Group adres

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Ali H.N. Al Sharıfı tarafından kuruldu.

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Alı    Zarbı Fereıdounı tarafından kuruldu.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Ma Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Ali H.N. Al Sharıfı tarafından kuruldu.

Arcadia Group 25 mağazasını daha kapatıyor!

İngiltere’nin ünlü zenginleri arasında yer alan Philip Green’in sahibi olduğu Arcadia Group'a ait 25 mağazanın kapatılmasının planlandığı bildirildi.

RAMSEY ve KİP’ten Ordu'ya yeni mağaza!

RAMSEY ve KİP’i bünyesinde barındıran Gürmen Group, Karadeniz’in en gözde şehirlerinden Ordu’da 2006'da açtığı mağazasını yeniledi.

Ljr Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ljr Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassıma Kazkaz tarafından kuruldu. 

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khanchour ve Dıma Soraywel Soraywel ortaklığında kuruldu. 

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Ma Group adres Haberi

Ma Group adres

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Ali H.N. Al Sharıfı tarafından kuruldu.

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Geri Dönüşüm: Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı, Konusu ile ilgili her türlü ünite...