29 / 09 / 2024

Maanoğlu Parkı ulaşım

Maanoğlu Parkı ulaşım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Gaziantep'i her alanda çağdaş kentler seviyesine ulaştırabilmek ve kentte yaşayan halkın ihtiyaçları doğrultusunda yeni vizyona sahip mekanları kente kazandırmaya devam ediyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yollara akıllı ulaşım sistemleri geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yollara akıllı ulaşım sistemlerinin (AUS) kurulacağını açıkladı. Akıllı ulaşım sistemleri nesnelerin interneti merkez yazılımının (AUS IoT) ilk etapta Ankara, Antalya ve İstanbul Karayolları Bölge Müdürlüğündeki kontrol merkezlerinde yapılacağı kayded

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de bulunuyor. Otel, konut ve ticari birimlerin yer aldığı proje 150 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Maanoğlu Parkı ulaşım Haberi

Maanoğlu Parkı ulaşım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklık Bölgesinde yaklaşık 60.000 m2 büyüklüğünde Kentsel ve Sanatsal Tasarım anlayışında yapılan  ‘Maanoğlu Parkı’  kent halkının hizmetine açıldı.

Maağanoğlu Parkı’nın Gaziantep halkının sosyal yaşamına canlılık getirdiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü yaptığı açıklamada, ‘İnsanların sosyal yaşamlarında park ve bahçelerin önemini göz ardı etmeyen Büyükşehir Belediyesi, mevcut parkların yenilenmesi ve vatandaşın daha iyi şekilde kullanımına gelmesi için birçok yenilikleri yapmaya devam ediyor’ dedi.

Fen İşleri’ne bağlı Peyzaj Etüd Proje Şube Müdürlüğü tarafından Maağanoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen çalışma ile Gaziantep halkının faydalanabileceği yepyeni bir mekânın kazandırıldığını söyleyen Sülü, “Sert zemin döşeme alanı parkımızda 18.800 m2 olup önceki 30.000 m2 yeşil alan tamamıyla korunmuştur. Parkımızda, bitki çeşitliliği arttırılmış ve dere kenarında 22.000 farklı bitki, 140 ağaç ve...