06 / 05 / 2024

Maarif Koleji Kepez anadolu lisesi açılıyor

Maarif Koleji Kepez anadolu lisesi açılıyor

Maarif Eğitim Kurumları Kepez'de büyük bir eğitim kompleksi oluşturuyor. Şifa Koleji yerleşkesi yerine kurulan ve 750 kişi kapasiteli olan Maarif Koleji Kepez Anadolu Lisesi açılıyor.

Maarif Koleji Kepez A.Lisesi açılıyor!

Maarif Eğitim Kurumları Kepez'de büyük bir eğitim kompleksi oluşturuyor. Şifa Koleji yerleşkesi yerine kurulan ve 750 kişi kapasiteli olan Maarif Koleji Kepez Anadolu Lisesi açılıyor.

Tema İstanbul TED Koleji'nde çalışmalara başlandı!

Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur tarafından Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'un yanında yükselecek olan TED Koleji'nde çalışmalar başladı. 176 öğrenci kapasiteli olması planlanan TED Koleji kapsamında 80 derslik bulunacak.

Tema İstanbul TED Koleji'nde çalışmalar başladı!

Tema İstanbul'un yanında yapılan düzleştirme çalışmaları TED Koleji'ne ait. 1.176 öğrenci kapasiteli olması planlanan TED Koleji'nde çalışmalar başladı. Kolej; 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak.

Kepez'de 20 kilometrelik yolun kapalı kısmı açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

SEV Amerikan Koleji Çekmeköy ne zaman açılacak?

75 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilen ve Çekmeköy'de yer alan SEV Amerikan Koleji 8 Eylül'de açılıyor. Lise eğitimi verecek kolej, Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın 4. lisesi olma özelliği taşıyor...

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

Kepez'de hastane yapımı devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

Antalya Kepez'de 2 milyon 67 bin 600 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Kepez İlçesinde yer alan 3.446.00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa 22 Eylül 2014 tarihinde saat 16:00 ile 16:10 arasında yapılacak..

TED Koleji'nde 38 milyon TL harcandı!

Vahap Munyar, Hürriyet Gazetesi 'ndeki yazısında bugün TED Rönesans N Koleji'nin Vakıf Başkanı Jale Ilıcak, Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel'iden bahsediyor.

Kepez Belediyesi Ferro Krom Fabrikası'nın park alanı olarak planlanmasını onayladı!

Kepez Belediye Meclisi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ferro Krom Fabrikası'nın yanındaki arazisini, konut dışı kentsel dönüşüm çalışma alanı ve park alanı olarak planlamasına olumlu görüş verdi..

Doğa Koleji 2015'te 150 kampüse ulaşmayı hedefliyor!

Doğa Koleji kampus atağına kalktı. 2015'te 150 kampusa ulaşmayı hedefleyen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, "100 bin öğrenci ve 16 bin çalışana sahip bir kurum olacağız" dedi...

1933'te Düyunu Umumiye binası Maarif Vekaletine devredilmiş!

21 Ocak 1933 Akşam Gazetesi'nin haberine göre bir ara İstanbul Belediyesi'ne devredileceği düşünülen Düyunu umumiye binası, maarif vekaletine (Milli Eğitim Bakanlığı) devredileceği o dönemin gündem konusu olmuştur.

İBB, Fetih Koleji arsasını yeşil alan ilan etti!

Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia projesine komşu alanda yapımı süren Fetih Koleji'nin 6 bin 931 metrekare büyüklüğündeki arsası, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla yeşil alan ilan edildi. İnşaat son katında mühürlendi... İşte detaylar...

Maarif Koleji Kepez anadolu lisesi açılıyor Haberi

Maarif Koleji Kepez anadolu lisesi açılıyor

Maarif Eğitim Kurumları Kepez'de büyük bir eğitim kompleksi oluşturuyor. Şifa Koleji yerleşkesi yerine kurulan ve 750 kişi kapasiteli olan Maarif Koleji Kepez Anadolu Lisesi, Maarif Eğitim Kurumları'nın 4'üncü okulu olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet verecek. Kolejin Kepez kampüsü, 3 bin metrekare kapalı alanı ve 5 bin 500 metrekarelik bahçesi ile öğrencilerin tercih sebebi...