15 / 05 / 2024

mac

mac

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

Havaalanı taşımacılığı Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon başlattığı Havaalanı taşımacılığı ile yerli, yabancı turistlere ve Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor.

TCDD Taşımacılık AŞ yılın ikinci yarısına hazırlanıyor!

Demiryollarında serbestleşme çalışmaları devam ediyor. Demiryollarında serbestleşmenin önünü açan düzenleme kapsamında oluşturulan TCDD Taşımacılık AŞ'nin 2015 yılının ikinci yarısında kurulması planlanıyor.

Beyhanlar İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyhanlar İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Lağamcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Serkan Pastutmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdullah Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Cevat Ümit Uzun Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Raafat Mohamed Bashandy Abdelgalil tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 26 Mart tarihinde kuruldu.

Erol Saçmacı İnşaat kentsel dönüşüm ödülü aldı!

Erol Saçmacı İnşaat, Kentsel Dönüşüm Çevre ve İmar Derneği'nin düzenlediği gecede Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'den ödül aldı.

Afa Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de, Ekrem Taşpınar Müdürlüğü'nde kuruldu.

MBSA İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBSA İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Resul Akdemir, Bayram Akdemir Samet Akdemir ortaklığında kuruldu.

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Ömer Seven, Güler Babalık ortaklığında kuruldu.

Duhan Hafriyat Taşımacılık İnşaat Isı Sistemleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Duhan Hafriyat Taşımacılık İnşaat Isı Sistemleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Serda Çakar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

mac Haberi

mac

Özellikle iPhone 11, 12 ve 13 modellerine gelen zam, şok etkisi yarattı. Örneği 10 bin 999 TL’den satılan 64 GB iPhone 11, 12 bin 999 TL’ye yükselirken, 2 bin TL zamlanmış oldu. Yine 13 bin 499 TL’ye satılan iPhone 12 Mini, 15 bin 799 TL’ye yükseldi. Öte yandan Apple marka Mac bilgisayarların da fiyatlarında ciddi artış yaşandı.

 
 
Yaptığı görkemli bir lansman ile yeni iPhone SE ile yeni iPad modellerini tanıtan ABD’li teknoloji devi Apple, mevcut tüm ürünlerine tekrardan zam yaptı.16 bin 299 TL’den satılan iPhone 13’ün güncel fiyatı, 18 bin 999 TL’ye yükseldi. 21 bin 499 TL’ye satılan iPhone 13 Pro ise 24 bin 999 TL’ye yükseldi. 

Türkiye’de en çok satan telefonlardan olan iPhone 11 ise 10 bin...